ΠΟΛΗ

Το πιο σουρεάλ πάρτι του καλοκαιριού θα γίνει στο πάρκο Ελευθερίας

Όσο προχωράμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, η «δίψα» για έντονες στιγμές διασκέδασης και ξέφρενο χορό με τους αγαπημένους μας φίλους, γίνεται όλο και πιο ακόρεστη. Για αυτό και το glo μας προσκαλεί στο πιο σουρεαλιστικό πάρτι του φετινού καλοκαιριού, όπου ο μυκονιάτικος κοσμοπολιτισμός δίνει ραντεβού με το πολύμορφο hype της ελληνικής πρωτεύουσας, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο «σημείο μηδέν» της αθηναϊκής διασκέδασης, το Noah (Πάρκο Ελευθερίας).

Το πάρτι φιλοδοξεί να γίνει το μουσικοχορευτικό όχημα, το οποίο, με καύσιμα την παρέα, την καλή μουσική και τον χορό, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του zerOpoint, ένα «παράλληλο σύμπαν» ευφορίας, εντός του οποίου θα ζήσουμε και θα γιορτάσουμε όλα όσα είμαστε – μαζί και τις αντιθέσεις, που μας κάνουν τόσο ξεχωριστούς και μοναδικούς – χωρίς τους συμβιβασμούς και τις δεύτερες σκέψεις, που θα μας κρατήσουν μακριά από το dance floor.

Εδώ, διλήμματα όπως «Μύκονος ή Αθήνα», «νησί ή πόλη», «Deep house ή Ethnic» δεν χωράνε, καθώς θα καταρριφθούν από τα έμπειρα χέρια του resident DJ στο Alemagou, PAN, ο οποίος και θα δώσει τον παλμό, όπως πολύ καλά εκείνος ξέρει.

Ο DJ PAN έρχεται απευθείας από την Μύκονο, φέρνει μαζί τα party vibes του νησιού των ανέμων, για να βρεθεί στα decks της ατμοσφαιρικής και πάντα φιλόξενης αυλής του Noah, για Deep House & Ethnic sounds. Στο πλευρό του DJ PAN, στα strings, θα εμφανιστεί ο Slabo, απευθύνοντας  κι αυτός από τη μεριά του, ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση, σε όσους λαχταρούν την απόλυτη εμπειρία clubbing, να κάνουν «θόρυβο» που θα ηχήσει από το Πάρκο Ελευθερίας, έως τις παραλίες της Μυκόνου!

Εξασφάλισε κι εσύ εδώ την πρόσκληση σου για αυτή τη «φεστιβαλική» βραδιά και ετοιμάσου για ένα αξέχαστο party που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις και δεν θα ξεχάσεις. 

Πληροφορίες για το event

Τρίτη 12 Ιουλίου 

Ώρα έναρξης: 20:00

Stay tuned, ετοιμάσου να ζήσεις το δικό σου zerOpoint

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA