Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΕΞΟΔΟΣ

Στις 20 Ιουνίου μια αλεπού διοργάνωσε το πρώτο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι της πόλης

Τρία πάρκινγκ, τρία stages, τριπλό fun, παρέα με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Αν κάποια στιγμή πέρασες από το Γκάζι την Πέμπτη 20 Ιουνίου, τότε σίγουρα η μουσική θα σε οδήγησε στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφαντών, πίσω από την Τεχνόπολη. Μουσική, νέοι άνθρωποι και παγωμένος ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ, ήταν η συνταγή για το πιο κουλ 3πλο street party της πόλης.

Έβλεπες παντού νέους ανθρώπους να συζητούν φωναχτά και με χαμόγελα, να χορεύουν, να μιλάνε στο τηλέφωνο και να λένε και στους φίλους τους να έρθουν και, φυσικά, να βγάζουν stories για να αποτυπώσουν την ενέργεια της βραδιάς.

Τι κι αν ήταν Πέμπτη κι όχι Σάββατο, σε αυτήν την πόλη είναι πάντα μέρα για party.

Επειδή στον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ όμως, αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο, το party αυτό δεν θύμιζε τα άλλα, αφού έγινε σε τρια πάρκινγκ, είχε τρiα stages και φυσικά τριπλό fun.

Το πρώτο stage ήταν αυτό που έδινε τον ρυθμό, με sets από τον DJ  STIGMA και την χορευτική ομάδα freestyle dancers Unity Vybz powered by Breakin’ Bad, οι οποίοι έδωσαν τον ρυθμό, λίγο πριν βγει ο Μικρός Κλέφτης, που ήταν και το main act του party, για να ξεσηκώσει τους πάντες με τους hip-hop ρυθμούς και τις ρίμες του. Το hip-hop βέβαια ακούγεται καλύτερα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στο χέρι, κάτι που ήξεραν πολύ καλά όσοι πήγαν να παρτάρουν στον Γκάζι την προηγούμενη Πέμπτη.

Το δεύτερο stage οδηγούσε σε πιο artistic μονοπάτια, αφού ο BILLY GEE ενθουσίασε τον κόσμο με ένα Graffiti της αλεπούς.

Λίγο πιο πέρα, οι PIY SILKSCREEN, περίμεναν τον κόσμο για να τυπώσουν t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society, στους 300 πρώτους που θα ανέβαζαν story από το party. Περιττό να πούμε πως η αλεπού κυριάρχησε στα περισσότερα.

Το τρίτο και τελευταίο stage ήταν για τους λάτρεις του κινηματογράφου, αλλά και για όλους όσους ήθελαν να αράξουν παρέα με τους φίλους τους και έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καθίσματα και παλέτες. Στο Outdoor Screening Lounge, όπως ονομαζόταν το stage αυτό, μια γιγαντοοθόνη έδειχνε videos με tricks αλλά και extreme sports από τις ομάδες που είχε μαζί του ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ.

Όλα αυτά βέβαια, δεν έμειναν μόνο επί της οθόνης, αφού στον χώρο υπήρχαν trick ramps, indo boards, activations και fun games όπου τα stunts γίνονταν live για να μπορέσουν να τα θαυμάσουν από κοντά όσοι πήγαν στο Γκάζι για να παρτάρουν παρέα με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Πολλή μουσική, νέος κόσμος με όρεξη και ο παγωμένος ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά για το πιο πετυχημένο party της πόλης.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.