Categories: LARIZONA DREAM

Σήμερα γιορτάζουμε στο Stage 8 χρόνια συναυλίες και συγκινήσεις

φωτογραφία: Antartist Antartakis

Χρόνια τώρα λέμε πως ευτυχώς υπάρχει το Stage στη Λάρισα και βλέπουμε αξιόλογες συναυλίες. Πόσα χρόνια; Πέρασαν κιόλας 8! Αυτή την Παρασκευή το Stage γιορτάζει και όλοι εμείς μαζί του! Στη σκηνή αρχικά θα εμφανιστεί το Rock n Roll Swing των Mini & the Moochers. Μετά το live θα απολαύσουμε κάποια από τα μέλη τριών αγαπημένων λαρισαϊκών συγκροτημάτων –Birthday Kicks, Screaming Dead Balloons, και Barber shop – σε ανελέητο τζαμάρισμα. Το πάρτυ θα συνεχιστεί με τον μοναδικό μας Γιατρό και τις μουσικές του! Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Εικονογράφηση: Kos Markatos

Sleepin Pillow

Μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε μεταξύ άλλων τους Sleepin Pillow και τους Thee Holy Strangers μαζί με τους Illegal Operation.
Οι Sleepin Pillow έχουν να επισκεφτούν την πόλη πάνω από τέσσερα χρόνια παρά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις που είχαν πραγματοποιήσει παλαιότερα. Η μουσική τους θεωρείται, όχι άδικα, μια από τις πιο επιτυχημένες μίξεις των ηχοχρωμάτων της Ανατολής με τους δυτικούς πειραματικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, ενώ οι live εμφανίσεις τους, σε συνδυασμό με τα ειδικά σχεδιασμένα projections, αποτελούν μια μοναδική εμπειρία (Παρασκευή 20/11, Presale: 8 ευρώ [Snuff – Hobo – Vintage], Desk: 10 ευρώ).

Alex K. (Thee Holy Strangers)

Οι Τhee Holly Strangers ειναι ένα καινούριο συγκρότημα για το οποίο ο χαρακτηρισμός All star band δεν ειναι υπερβολή καθώς αποτελούνται από μέλη, που συμμετέχουν σε πολύ σημαντικά συγκρoτήματα: Alex K. (The Last Drive, The Earthbound) – Φωνή, Κιθάρα, φυσαρμόνικα, Νίκος Φυσσάκης (Dustbowl) – Κιθάρα, 
John Hardy (Dustbowl, Birds of Paradise) – Pedal steel guitar, ακουστική κιθάρα, 
Costas C. a.k.a Digital Alkemist (Night On Earth, Nightstalker, Blend
Sextet) – Drums, Τζένη Καπάδαη – (Expert Medicine, the Earthbound, MeWeathers) Φωνή, Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmilla, Μake Believe) – Φωνή, 
Τάσος Παλαιολόγου (Dream Long Dead, ex-Down ‘n’ Out, 700 Machines) – Μπάσο. Αγαπούνε τα μπλουζ και την Americana. Οι Illegal Operation είναι γνωστοί στο κοινό της πόλης αφού με τα πειραγμένα μπλουζ τους δημιουργούνε μυσταγωγικές ατμόσφαιρες στις συναυλίες τους (Παρασκευή 27/11).

Stage, Ήρας & Φιλίππου 8, Λάρισα
Στεφανία Τσουμάνη

Share
Published by
Στεφανία Τσουμάνη