Categories: ΝΥΧΤΕΣ

Αυτά είναι τα καλύτερα αθηναϊκά πάρτι για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του 2017

Φωτό: Γερ. Δομένικος,

Πού θα σας βρει το 2017; Πάντα μας πιάνει ένα άγχος όταν σκεφτόμαστε που θέλουμε να περάσουμε τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς. Εμείς σας βγάζουμε από το ατέλειωτο ψάξιμο και σας προτείνουμε τα καλύτερα πάρτυ, για να περάσετε μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά!
Και πού ξέρετε; Μπορεί το ’17 να είναι πιο καλό μαζί σας!

Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι στο Blue Fox

Αν θέλετε πολύ χορό, η λύση είναι μία. Μετά τον ερχομό του 2017, απολαύστε πολύ rock ‘n’ roll, swing, jive, boogie woogie και άλλες υπέροχες χορευτικές μουσικές από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50. To Blue Fox ανοίγει στη 01:30, για να γιορτάσουμε το νέο έτος όπως μας αξίζει, με χαμόγελα, χορό, διασκέδαση! Στο χώρο θα κυκλοφορεί η γιορτινή κορνίζα για να βγάζετε φωτογραφίες και φυσικά θα γίνει κλήρωση με τέσσερις τυχερούς να κερδίζουν από ένα επίσης γιορτινό δώρο. Για να πείτε «Καλή Χρονιά» με τον καλύτερο τρόπο!
Για κρατήσεις: 6942 487 225 (η κράτηση γίνεται για παρέες των 4 ατόμων και άνω).

Blend NYE with Marco Bailey

Πώς υποδέχεται το Blend το 2017; Με οικοδεσπότη ένα ίνδαλμα της παγκόσμιας underground ηλεκτρονικής σκηνής! Ο πιο σημαντικός Βέλγος εκπρόσωπος της techno που ακούει στο όνομα-εγγύηση Marco Bailey θα είναι ο καλλιτέχνης με τον οποίο το Blend επιλέγει να κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά. Ο Bailey γίνεται ολοκληρωμένη persona της techno με την ίδρυση του δικού του label, την MB Elektronics και το λανσάρισμα του «Caprioska» που ήρθε το 2002. Ακολούθησαν αξιόλογα LPs και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα και δισκογραφικές οικογένειες όπως η Bedrock του John Digweed, η Intec, η Drumcode του Adam Beyer και η Sleaze. Ο Marco Bailey έχει αποδείξει τα μέγιστα και οι πιο αξιοσέβαστοι συνάδελφοί του, όπως ο Joseph Capriati, ο Nic Fanciulli και πολλοί ακόμα τον αναγνωρίζουν με χαρά αλλά και με τιμή ως ισάξιό τους. Ο Marco Bailey θα μοιραστεί τα decks με τους Resident Djs του Blend, Μikee, Manolaco , Tap & Nico Rac.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 6938527901, 2112215122, Κρατήσεις (reservations@blendathens.com), WebsiteFacebook.

New Years Eve Extravaganza στο Σπίτι !

Υποδεχόμαστε το καινούργιο, πολυαναμενώμενο 2017 με ένα Σούπερ Πάρτυ στο Σπίτι ! Βγάζουμε καρέκλες, τραπέζια, σκαμπώ, σκαμπουδάκια, φορμάικες και ό,τι άλλο μας εμποδίζει να χορέψουμε στην αυλή μας, βγάζουμε τους αγαπημένους μας Dj’s Theo Grooves και Sakis Ree’fa έξω, στήνουμε ένα τρομερό ηχοσύστημα και παρτάρουμε δίχως τέλος! Σας περιμένουμε για την καλύτερη δυνατή έναρξη του 2017! Γιατί Σπίτι δεν είναι οι τοίχοι, είναι οι άνθρωποι.

Ώρα έναρξης 01.00. Η είσοδος θα κοστίζει 30 ευρώ με Open Bar και μπορείτε να κλείσετε τις προσκλήσεις σας με ένα μύνημα στην σελίδα μας, με ένα τηλεφώνημα στο 2106833677 ή απευθείας στο Σπίτι!


80s – 90s SMASH HITS 101% DANCE PARTY στο ΦΟΥΑΡ stage

Τα πράγματα είναι απλά. Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το καλύτερο 80s – 90s party της πόλης. Φήμες λένε ότι όσοι έρχονται σε αυτό το πάρτυ έχουν μία πολύ καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χρήματα, επαγγελματική ευημερία και αισθηματική επιτυχία. 101% σίγουρο αποτέλεσμα! Χορός μέχρι τελικής… πτώσης! Στα πλατό ο Χρήστος Μήλιος και η Nat. K. Βe There if you Dare.

Το πάρτυ ξεκινάει στη 01:00 και άγνωστο πότε θα τελειώσει.
Ελεύθερη είσοδος σε όσους ξέρουν να περνάνε καλά.

City Link NYE Party

Γιορτάστε το 2017 με το πιο εκπληκτικό δείπνο & party στο Citylink! Το μενού του δείπνου ξεκινάει στις 22.00 και περιλαμβάνει ροζέ αφρώδη οίνο «Κυρ Γιάννη», πατάτες βελουτές και τραγανό προσούτο από «Ευρυτανία», πράσινη σαλάτα με καπνιστό σκωτσέζικο σολωμό, αβοκάντο και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών! Το κυρίως πιάτο είναι μοσχαρίσιο φιλέτο με φουά γκρα, πατάτες chateau και σως κρασιού Porto. Για επιδόρπιο, θα σας έχουν σοκολατένιο μπισκότο με μπαβαρουάζ σοκολάτας γάλακτος, παραδοσιακά γλυκά και φυσικά, το κέικ της Πρωτοχρονιάς! Θα σας τρέξουν τα σάλια. Το party ξεκινάει στις 00.00 ακριβώς στο PIXI w/ Nick Varon, Rovis BroΔers & TRIXX.

Δείπνο: 70,00€ / άτομο. Είσοδος party: 25€ με ποτό
Κρατήσεις τραπεζιού: 120€ / 4 άτομα / ανά μπουκάλι, 160€ / 4 άτομα / premium μπουκάλι
Rsv: Dimitris Glavanis / Dimitris Kohilas. T: 2103211315 – 2103211316

ΠρωτοχρονιάτιKey Ντέκα

Οι #μόνο_ντέκα, δηλαδή η Φιλίππα Δημητριάδη και η Ζωή Παρασίδη, σας προσκαλούν να αποχαιρετήσετε παρέα το κακορίζικο 2016 και να καλοσωρίσετε με πολύ χορό, το ελπιδοφόρο(;) 2017 στο μοναδικό Key Bar, στην Πραξιτέλους! Από τον Omar Souleyman μέχρι τον Aris San, από τη M.I.A μέχρι την Καιτούλα και από τους Wham μέχρι τους One, κομμάτια επιλεγμένα αναπάντεχα και όπως πάντα μεταξύ τους ετερόκλητα για να μας μπει καλά! Κάντε attend και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε τέλεια τα δύο κορίτσια στα decks!

Ώρα: 23.30. Key Bar A, Πραξιτέλους 37. Ντρες Κόουντ: κονσεπτικό και στραφταλιζέ.


END of the WORLD New Years Eve Party / 2017/ @ BIOS

Ας μαζευτούμε όλοι μαζί το βράδυ της 31ης του Δεκέμβρη για να πούμε FUCK YOU 2016 στα λόγια του international-die-hard-party-crew της Αθήνας μέχρι το Τέλος του Κόσμου. Θα συμβεί για 18 συνεχόμενη φορά, σίγουρα έχει περάσει όλη η Αθήνα και είναι ένας από τους κλασικούς προορισμούς για το πάρτι της παραμονής της πρωτοχρονιάς. Είναι 25 άτομα που το κάνουν αλλά πολλοί το αναφέρουν ως το πάρτι που κάνει η ομάδα White Room. Έρχεστε ό,τι ώρα θέλετε, από τις 23:51 και μετά αλλά όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα. Φοράτε επίσης ότι θέλετε φτάνει να αισθάνεστε εσείς ωραία. (Γενικά, πιστεύουμε στην ελευθερία). Θα ακούσετε από dance music μέχρι hip-hop, από break-beats μέχρι rock’n’roll, από pop μέχρι drum’n’bass. Η βραδιά είναι μεγάλη εξάλλου. Στο πάρτυ θα υπάρχουν δύο είσοδοι για τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων μας! Party hard – it might be our last. See you at the End of The World & FUCK YOU 2016!


You are all invited @Bios – Πειραιώς 84.
Open Bar-Entrance 25€

Προπωλήσεις εισιτηρίων: Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με τον Party-Host που γνωρίζετε ή μέσω του Event Page. Αλλιώς, τηλεφωνήστε στο 6948741100.

GIANT NYE PARTY – Η ΛΑΜΨΗ / Ρομάντσο

– Βίρνα, θέλεις να πεις ότι έχεις εραστή;
– Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι έχω εραστή.
– Δηλαδή εννοείς ότι έχεις εραστή;
– Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, έχω εραστή.
– Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να έχεις εραστή;

Πάθη, ίντριγκα και γκλάμουρ, κρυφοί και φανεροί έρωτες, σκανδαλώδη μυστικά. To Ρομάντσο φέτος, κόντρα στη λιτότητα της εποχής, εμπνέεται από το φανταστικό κόσμο της Λάμψης, και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι όλο λάμψη, όπου το αλκοόλ δεν είναι θέμα, τα χαστούκια και οι εξουσιαστικές σχέσεις επιτρέπονται και ο έρωτας κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική Τόλμη και Γοητεία, εισβάλλουμε στα μυστικά αρχεία του κρυστάλλινου πύργου της Giant και διασκεδάζουμε παρέα με την αμφιλεγόμενη οικογένεια Δράκου. Εραστές, ερωμένες, αιμομιξίες, εκατομμύρια και δράση.

Το dress code θα είναι αριστοκρατικό, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Βίρνα Δράκου την Πρωτοχρονιά και το ποτό θα ρέει άφθονο.

Τα δύο stage θα αναλάβουν με τις μουσικές επιλογές τους οι:

Stage 1: ΝΤΕΙΒΙΝΤ, Τhe Dreamer, S-for-Sugar, Photoharrie.

Stage 2: Paul Bennett, Chris Kontos, Egon, George Dimitrakopoulos
— — —
Ώρα Προσέλευσης: 23.59
Open Bar: 25 ευρώ

NYE Extravaganza Party at six dogs

Το six d.o.g.s τηρώντας τις παραδόσεις καλεί και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, όλους τους φίλους του σε ένα μεγάλο Πρωτοχρονιάτικο party με την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης, από κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Djs. Το πρώτο Party της χρονιάς θα μας βρεί με τους δικούς μας ανθρώπους στα decks. Lex, Pan, BODJ, Anestie Gomez, ClubKid, Tolis Q και Mr.Statik θα μοιράζουν απλόχερα feel good dance vibes. Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση (και έχετε μαζί γυαλιά ηλίου).

Ώρα προσέλευσης: 01.00.

Είσοδος: 10 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. T: +30 210 3210510. W: http://sixdogs.gr/

Καλή διασκέδαση και Χαρούμενο 2017!

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου