Categories: ΠΟΛΗ

Εφτά σαπούνια Sabater και μια κρέμα

Φράουλα, Flor de loto, Γιασεμί, Μανόλια, Καρύδα, Cafe, Λεμόνι, Σοκολάτα, Κίτρο, Βούτυρο Karite είναι μερικά μόνο από τα σαπούνια Sabater που θα δώσουν ένα νέο άρωμα στην καθημερινότητα σας.

Ο Sebastian Sabater αφιερώνεται στην απόσταξη αρωματικών συνθέσεων και ειδικά του αμυγδαλέλαιου. Συνεχίζει την καριέρα του με τη μελέτη της χημείας, της μηχανολογίας και της αρωματοποιίας και κατασκευάζει πρωτότυπες μηχανές για την δημιουργία σαπουνιών. Τα συστατικά που χρησιμοποιεί για την παρασκευή των σαπουνιών είναι Aceite de coco (Λάδι καρύδας), Pepita de Palma (Φοινικέλαιο) και Lanolina (Λανολίνη).

Μαζί με τα σαπούνια σας προσφέρουμε και μια StreamCream. Φτιάχνεται με τη μέθοδο του ατμού, στο χέρι, με φρέσκα και φυσικά υλικά. Η φυσική της θέση είναι στο πρόσωπό. Mπορείτε όμως, να τη χρησιμοποιήσετε και για μια εντατική θεραπεία ενυδάτωσης, λάμψης και ελαστικότητας σε όλo το σώμα και τα χέρια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 33.16.824, 694 79.44.971 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Sabater Hermanos στην οδό Αγίων Αναργύρων 31 στου Ψυρρή.

Για να κερδίσετε, αφήστε μας σχόλιο αγάπης στο διαγωνισμό μας στο Facebook, μέχρι τις 12/02 στις 19.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού στο post του διαγωνισμού και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της Popaganda, Κολοκοτρώνη 59Β Στοά Κουρτάκη, τηλ. 2103210369, από τις 12 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA
Tags: pop gift