Στην είσοδο του The Apartment στο Γκάζι, μια πινακίδα ενημερώνει τους επισκέπτες πως ο χώρος βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και πως λαμβάνονται φωτογραφίες για προωθητικούς λόγους, επομένως όποιος δε συναινεί με τα παραπάνω οφείλει να ενημερώσει τη διεύθυνση. Το BDSM έχει τους δικούς του κανόνες, αλλά σέβεται απόλυτα κι αυτούς των άλλων. 

Oυσιαστικά το πάρτι ξεκινάει από το ισόγειο με πιο chill out μουσικές αλλά όσο περνάει η ώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο σκληρό και με δύο shows, το ένα της Zirconia και το άλλο της Miss Iron αρχίζει ο κόσμος να μπαίνει στο κλίμα του Spank και να οδηγείται στον κάτω όροφο για πιο hardcore καταστάσεις.

img_9449-42
img_9176-1

Το stage πήρε «φωτιά», όταν η Zirconia έκανε το κλασικό της show με το βιομηχανικό της τροχό πετώντας σπίθες στο κοινό, η γνωστή mistress Νina περιφερόταν με τους υποτακτικούς της στο χώρο φορώντας latex μαύρη κουκούλα και έναν ζωντανό βασιλικό πύθωνα τυλιγμένο στο λαιμό (ο οποίος όπως είπε η ίδια αντιπροσωπεύει τον πειρασμό και είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένος με τη γυναικεία φύση), η Monika Doll φόρεσε ακόμη μια φορά τις ολόσωμες στολές που σχεδιάζει και ράβει μόνη της και μεταμορφώθηκε σε μια αληθινή κούκλα από latex, η Persa ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη cat woman και έδωσε το δικό της show με τους σκλάβους της να σέρνονται στα πόδια της και το κοινό να την αποθεώνει, η γυμνόστηθη Trixie, ανέλαβε να «τιμωρήσει» τους άτακτους με τα μαστίγιά της, ενώ η Lady Afrodyte, η ιέρεια της ποδολαγνείας έδωσε στους φετιχιστές τα αντικείμενα του πόθου τους, που δεν είναι άλλα από τα καλλίγραμμα πόδια της για να τα προσκυνήσουν, να τα φιλήσουν, να τα λατρέψουν για όση ώρα επιθυμούσε εκείνη.

img_9581-50
img_9765-3-1-54

Η γκαρνταρόμπα βρίσκεται μέσα σε κλουβί και την Παρασκευή με την καταρρακτώδη βροχή, ο συγκεκριμένος χώρος είχε την τιμητική του. Υγρά ρούχα πίσω από τα κάγκελα κι ελεύθερα μυαλά και σώματα έξω από αυτά. Ακόμη κι ο barman φορούσε την ποδιά ενός χασάπη. Αντιασφυξιογόνες μάσκες, ερωτικά αξεσουάρ, αισθησιακό στριπτίζ, σκλάβοι με κουκούλες που μπουσουλάνε υποταγμένοι στις αφέντρες τους, ακόμη και ζωντανό σεξ από την Ina και τον παρτενέρ της, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορεί να δει κανείς στα Spank αν αφήσει έξω από την πόρτα του The Apartment κάθε ταμπού, σεμνοτυφία και προκατάληψη και να ανοίξει το μυαλό και τις αισθήσεις του στις προκλήσεις των παιδιών με τα ρούχα που μοιάζουν να βγήκαν από ένα φουτουριστικό κόμικ.

Στο πρώτο Spank party της σεζόν ήταν καλεσμένη η Miss Iron από την Ουγγαρία, ενώ οι performers που συμμετείχαν ήταν οι: Teo & Inna, Katia & Michelle, Miss Persa, Trixie, Nina, Zirconia και Lady Afrodyte.