Blue Lagoon Summer Tour // Άνδρος, Τήνος, Πάρος, Αντίπαρος, Φολέγανδρος, Κρήτη // 2012 Αυτό το καλοκαιρινό τουρ ήταν το καλύτερο που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Blue Lagoon. Είχε ο ίδιος μια πλαστική κατσαρίδα που αγόρασε σε μία από τις πρώτες στάσεις της περιοδείας (στην Άνδρο) και την έπαιρνε παντού και πάντοτε μαζί του, κάτι που συχνά βοηθούσε να σπάσει ο πάγος με τους φανς και τους αγνώστους. Στη φωτογραφία (που είναι προϊόν φώτοσοπ) βλέπουμε τον dj μαζί με - σχεδόν - όλους τους djs με τους οποίους έπαιξε εκείνο το καλοκαίρι, τον Κωστή και τον Βασίλη των Digital Riot, τον Πάνο των Lilis Brothers, τον Jimmy Jib, τον NeaTPermaiK και τον Legal Tender. 

Blue Lagoon Summer Tour // Άνδρος, Τήνος, Πάρος, Αντίπαρος, Φολέγανδρος, Κρήτη // 2012
Αυτό το καλοκαιρινό τουρ ήταν το καλύτερο που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Blue Lagoon. Είχε ο ίδιος μια πλαστική κατσαρίδα που αγόρασε σε μία από τις πρώτες στάσεις της περιοδείας (στην Άνδρο) και την έπαιρνε παντού και πάντοτε μαζί του, κάτι που συχνά βοηθούσε να σπάσει ο πάγος με τους φανς και τους αγνώστους.
Στη φωτογραφία (που είναι προϊόν φώτοσοπ) βλέπουμε τον dj μαζί με – σχεδόν – όλους τους djs με τους οποίους έπαιξε εκείνο το καλοκαίρι, τον Κωστή και τον Βασίλη των Digital Riot, τον Πάνο των Lilis Brothers, τον Jimmy Jib, τον NeaTPermaiK και τον Legal Tender.

Πέρασαν ήδη 12 χρόνια από τότε που το πιο αγαπημένο νυχτοπούλι της Αθήνας άνοιξε για πρώτη φορά τα φτερά του και ο Κορμοράνος αποφάσισε δικαιωματικά να το γιορτάσει ακριβώς την ημέρα που έκανε την πρώτη του διοργάνωση το 2002. Έχοντας φωλιάσει σε διάφορα στέκια και σημεία της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας, με 100 με 130 εγχώριους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες dj στα δεκάδες party και event του, άλλαξε για πολλούς την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας και θα το αποδείξει για ακόμα μια φορά στο 6 d.o.g.s. με επίτιμο καλεσμένο τον Βρετανό Girl Unit (UK) για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το επετειακό event “12 Χρόνια Σκλάβος των Τεχνών και της Διασκέδασης” θα είναι συγκινητικό, διασκεδαστικό και συνάμα αλέγρο  αφού τα δώδεκα χρόνια που προηγήθηκαν ήταν γεμάτα μουσική, χορό, διασκέδαση και φυσικά αναμνήσεις.

Έτσι, λόγω της επετείου, o Κορμοράνος βούτηξε στο αρχείο του και να συνέλεξε για την Popaganda τις δώδεκα καλύτερες ομαδικές φωτογραφίες του Κορμοράνου μαζί με τις ιστορίες που η κάθε μια συνοδεύει ξεχνώντας το αρχαιοελληνικό ρητό “μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις” γιατί τότε θα έπρεπε να γραφτούν περίπου δώδεκα χιλιάδες λέξεις και κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις μας. Σας τις παρουσιάζουμε λοιπόν και ευχαριστούμε τον Δημήτρη Φαρμάκη για το φωτογραφικό του υλικό.

Alexis Taylor / PIXI // 2014 Ίσως το πιο ωραίο από όλα τα πάρτι που έχουμε κάνει στο PIXI μέχρι στιγμής (μαζί με αυτά του Skream και του Maurice Fulton ίσως), το event με τον Alexis Taylor είχε πολλές εναλλαγές και έντονο το live στοιχείο. Ενδιαφέρον είχε και το ερμηνευτικό ντουέτο που έκανε με δική του πρωτοβουλία ο καλεσμένος σε δύο απανωτά τραγούδια του Prince ("New Position" και "Kiss") μαζί με τον Blue Lagoon, κάτι που σίγουρα δεν φανταζόταν ο τελευταίος ότι θα συνέβαινε, όταν πήγαινε στη συναυλία των Hot Chip στο Synch to 2010 ή όταν αγόραζε τους δίσκους τους ακόμα νωρίτερα. Το ίδιο απόγευμα, συζητούσαμε με τον Alexis Taylor το ενδεχόμενο να έρθει και για συναυλία με το προσωπικό του σχήμα το επόμενο Φθινόπωρο, κάτι που όντως τελικά κανονίστηκε και θα γίνει την άλλη βδομάδα (2 Οκτωβρίου) στο Six d.o.g.s. 

Alexis Taylor / PIXI // 2014
Ίσως το πιο ωραίο από όλα τα πάρτι που έχουμε κάνει στο PIXI μέχρι στιγμής (μαζί με αυτά του Skream και του Maurice Fulton ίσως), το event με τον Alexis Taylor είχε πολλές εναλλαγές και έντονο το live στοιχείο. Ενδιαφέρον είχε και το ερμηνευτικό ντουέτο που έκανε με δική του πρωτοβουλία ο καλεσμένος σε δύο απανωτά τραγούδια του Prince (“New Position” και “Kiss”) μαζί με τον Blue Lagoon, κάτι που σίγουρα δεν φανταζόταν ο τελευταίος ότι θα συνέβαινε, όταν πήγαινε στη συναυλία των Hot Chip στο Synch to 2010 ή όταν αγόραζε τους δίσκους τους ακόμα νωρίτερα.
Το ίδιο απόγευμα, συζητούσαμε με τον Alexis Taylor το ενδεχόμενο να έρθει και για συναυλία με το προσωπικό του σχήμα το επόμενο Φθινόπωρο, κάτι που όντως τελικά κανονίστηκε και θα γίνει την άλλη βδομάδα (2 Οκτωβρίου) στο Six d.o.g.s.

Think Of One Marrakech Emballages Ensemble // Δημοτικό Θέατρο Βόλου (Βόλος), Υδρόγειος (Θεσσαλονίκη), Μουσική Σκηνή Στον Αέρα (Αθήνα) // 2002 Think Of One Marrakech Emballages Ensemble // Δημοτικό Θέατρο Βόλου (Βόλος), Υδρόγειος (Θεσσαλονίκη), Μουσική Σκηνή Στον Αέρα (Αθήνα) // 2002 Βλέποντάς το τώρα, μάλλον δεν ήταν πολύ έξυπνο που για πρώτη διοργάνωση επιλέξαμε ένα άγνωστο - στην Ελλάδα - συγκρότημα με έντεκα μέλη (εφτά Βέλγους και τέσσερις Μαροκινούς μουσικούς), σε τρεις πόλεις (Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα) και μέρη που δεν είχαμε ξαναπάει ποτέ. Ήταν όμως καταπληκτικό!

Think Of One Marrakech Emballages Ensemble // Δημοτικό Θέατρο Βόλου (Βόλος), Υδρόγειος (Θεσσαλονίκη), Μουσική Σκηνή Στον Αέρα (Αθήνα) // 2002
Think Of One Marrakech Emballages Ensemble // Δημοτικό Θέατρο Βόλου (Βόλος), Υδρόγειος (Θεσσαλονίκη), Μουσική Σκηνή Στον Αέρα (Αθήνα) // 2002
Βλέποντάς το τώρα, μάλλον δεν ήταν πολύ έξυπνο που για πρώτη διοργάνωση επιλέξαμε ένα άγνωστο – στην Ελλάδα – συγκρότημα με έντεκα μέλη (εφτά Βέλγους και τέσσερις Μαροκινούς μουσικούς), σε τρεις πόλεις (Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα) και μέρη που δεν είχαμε ξαναπάει ποτέ. Ήταν όμως καταπληκτικό!

11_MykkiBlancoKooKoo2013

Mykki Blanco w/ T.E.A.M.S. & Boychild // Koo Koo // 2013
Η Πηνελόπη Γερασίμου γράφει με τον φακό της την καλύτερη ιστορία για το πως το Γκάζι έγινε για λίγο East Village.

Blue Lagoon στο 2ο Αγρομουσικό Φεστιβάλ // Γούβες Λακωνίας // 2013 Το φεστιβάλ αυτό στη φάρμα Ευμέλια στις Γούβες Λακωνίας ήταν και τις δύο χρονιές που έχει γίνει μέχρι στιγμής (και τις οποίες το επισκεφθήκαμε στέλνοντας τον dj Blue Lagoon) ό,τι πιο ιδιαίτερο κι ενδιαφέρον έχουμε δει ποτέ σε παρόμοια διοργάνωση. Φέτος δεν έγινε αλλά ελπίζουμε οι εμπνευστές του να μην το αφήσουν του χρόνου... 

Blue Lagoon στο 2ο Αγρομουσικό Φεστιβάλ // Γούβες Λακωνίας // 2013
Το φεστιβάλ αυτό στη φάρμα Ευμέλια στις Γούβες Λακωνίας ήταν και τις δύο χρονιές που έχει γίνει μέχρι στιγμής (και τις οποίες το επισκεφθήκαμε στέλνοντας τον dj Blue Lagoon) ό,τι πιο ιδιαίτερο κι ενδιαφέρον έχουμε δει ποτέ σε παρόμοια διοργάνωση. Φέτος δεν έγινε αλλά ελπίζουμε οι εμπνευστές του να μην το αφήσουν του χρόνου…

Radioclit // Swing Club // 2010 Στο Swing Club των αδερφών Πότσιων στο Γκάζι είχαμε για σχεδόν δύο χρόνια την κολασμένη αυτή μηνιαία σειρά όπου φέραμε Feadz, Mochipet, Paul Devro, Breakbot, Bobmo, Justin Robertson, Rory Phillips, Jokers of The Scene, Eli Escobar, Radioclit, Cooly G, Drop The Lime, Busy P και dj Mehdi, μαζί με πολλούς εγχώριους djs και πάντα με ελεύθερη είσοδο.  Στη φωτογραφία, ένας από τους πέντε μεγαλύτερους φαν του Κορμοράνου σε χειραψία με περιφερειακό μέλος των Radioclit / Secousse ντυμένο Άγιος Βασίλης. 

Radioclit // Swing Club // 2010
Στο Swing Club των αδερφών Πότσιων στο Γκάζι είχαμε για σχεδόν δύο χρόνια την κολασμένη αυτή μηνιαία σειρά όπου φέραμε Feadz, Mochipet, Paul Devro, Breakbot, Bobmo, Justin Robertson, Rory Phillips, Jokers of The Scene, Eli Escobar, Radioclit, Cooly G, Drop The Lime, Busy P και dj Mehdi, μαζί με πολλούς εγχώριους djs και πάντα με ελεύθερη είσοδο. 
Στη φωτογραφία, ένας από τους πέντε μεγαλύτερους φαν του Κορμοράνου σε χειραψία με περιφερειακό μέλος των Radioclit / Secousse ντυμένο Άγιος Βασίλης.

Piney Gir // vinyl microstore // 2010 Το vinyl microstore το πρωτογνωρίσαμε κάπου στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του '90 όταν ήταν στο Μαρούσι και πηγαίναμε στον τότε ιδιοκτήτη, Νεκτάριο, τεύχη από το χιουμοριστικό φανζίν ΓΛΕΠΕΡΤ που εκδίδαμε εκείνη την περίοδο η ίδια πάνω-κάτω ομάδα φίλων με την οποία λίγο αργότερα φτιάξαμε τον Κορμοράνο, Το Νοέμβριο του 2010 και με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Αμερικανοαγγλίδα Piney Gir στο ΤΩΡΑ Κ44 (μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του Στέφανου Ρόκου με τίτλο "Horror and Romance n Another Planet" και την κυκλοφορία της ομώνυμης μουσικής συλλογής), ολόκληρο το συγκρότημα έκανε και μια έξτρα εμφάνιση την επόμενη μέρα στο αγαπημένο μας δισκοπωλείο.  (στο πάρτι των γενεθλίων μας το Σάββατο, το Vinyl microstore θα αναλάβει τη μουσική στο bar του Six d.o.g.s.)

Piney Gir // vinyl microstore // 2010
Το vinyl microstore το πρωτογνωρίσαμε κάπου στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν ήταν στο Μαρούσι και πηγαίναμε στον τότε ιδιοκτήτη, Νεκτάριο, τεύχη από το χιουμοριστικό φανζίν ΓΛΕΠΕΡΤ που εκδίδαμε εκείνη την περίοδο η ίδια πάνω-κάτω ομάδα φίλων με την οποία λίγο αργότερα φτιάξαμε τον Κορμοράνο,
Το Νοέμβριο του 2010 και με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Αμερικανοαγγλίδα Piney Gir στο ΤΩΡΑ Κ44 (μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του Στέφανου Ρόκου με τίτλο “Horror and Romance n Another Planet” και την κυκλοφορία της ομώνυμης μουσικής συλλογής), ολόκληρο το συγκρότημα έκανε και μια έξτρα εμφάνιση την επόμενη μέρα στο αγαπημένο μας δισκοπωλείο. 
(στο πάρτι των γενεθλίων μας το Σάββατο, το Vinyl microstore θα αναλάβει τη μουσική στο bar του Six d.o.g.s.)

The Swiss // AN club // 2010 Αναμφίβολα το πιο αποτυχημένο εισπρακτικά event στην ιστορία του Κορμοράνου ήταν κι ένα από τα πιο ευχάριστα, με κορυφαίο live από τους Αυστραλούς The Swiss, εξαιρετική χημεία μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων και τρελό afterparty. Λίγους μήνες μετά που τους ξανακαλέσαμε στην Αθήνα (στο bios), οι The Swiss έφεραν από ένα δωράκι για όλους εκείνους της πρώτης φοράς, ο ντράμερ Tony Mitolo ξαναήρθε ένα χρόνο μετά για φιλικό dj set και ο μπασίστας Surahn έρχεται στο επόμενο The Kids Are Alright της heretic τον άλλο μήνα στο Ρομάντσο για live. 

The Swiss // AN club // 2010
Αναμφίβολα το πιο αποτυχημένο εισπρακτικά event στην ιστορία του Κορμοράνου ήταν κι ένα από τα πιο ευχάριστα, με κορυφαίο live από τους Αυστραλούς The Swiss, εξαιρετική χημεία μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων και τρελό afterparty.
Λίγους μήνες μετά που τους ξανακαλέσαμε στην Αθήνα (στο bios), οι The Swiss έφεραν από ένα δωράκι για όλους εκείνους της πρώτης φοράς, ο ντράμερ Tony Mitolo ξαναήρθε ένα χρόνο μετά για φιλικό dj set και ο μπασίστας Surahn έρχεται στο επόμενο The Kids Are Alright της heretic τον άλλο μήνα στο Ρομάντσο για live.

The Fiery Furnaces // AN club και ΤΩΡΑ Κ44 // 2010 Οι Fiery Furnaces ήταν ένα από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα τη δεκαετία του 2000 και προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να τους φέρουμε στην Αθήνα από πολύ νωρίς. Τελικά τα καταφέραμε (μαζί με το vinyl microstore) και ο ενθουσιασμός των ίδιων όταν ήρθαν ήταν επίσης τόσο μεγάλος που μας πρότειναν να κάνουν και μια δεύτερη εμφάνιση σε μικρότερο μέρος την επόμενη μέρα και το κανονίσαμε για το ΤΩΡΑ Κ44 (από εκεί είναι και η φωτογραφία).

The Fiery Furnaces // AN club και ΤΩΡΑ Κ44 // 2010
Οι Fiery Furnaces ήταν ένα από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα τη δεκαετία του 2000 και προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να τους φέρουμε στην Αθήνα από πολύ νωρίς. Τελικά τα καταφέραμε (μαζί με το vinyl microstore) και ο ενθουσιασμός των ίδιων όταν ήρθαν ήταν επίσης τόσο μεγάλος που μας πρότειναν να κάνουν και μια δεύτερη εμφάνιση σε μικρότερο μέρος την επόμενη μέρα και το κανονίσαμε για το ΤΩΡΑ Κ44 (από εκεί είναι και η φωτογραφία).

Blue Lagoon & NeaTPermaiK // ΒΟΟΜ party στο bar2, Ναύπακτος // 2009 Υπήρχε μια περίοδος από την Άνοιξη του 2007 μέχρι το καλοκαίρι του 2009 που πηγαίναμε παντού στην Ελλάδα και παίζαμε μαζί με τον NeaTPermaiK. Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Σύρο (βλ. προηγούμενη φωτογραφία), Ναύπακτο (βλ. αυτή τη φωτογραφία), Αντίπαρο, Κέρκυρα, Γιάννενα, Μέτσοβο.. Στην Πρέβεζα μας είχαν ακυρώσει το πάρτι την ίδια μέρα αλλά εμείς πήγαμε και το κάναμε παρ ‘όλ' αυτά, στην Ελευσίνα μας συνέλαβε η αστυνομία όταν προσπαθήσαμε να στήσουμε μία δικιά μας μπρούτζινη προτομή στην παραλιακή, στην Καλαμάτα είχαμε αναστατώσει ολόκληρη την πόλη με το φορτηγό των Think Of One, στη Φολέγανδρο κάναμε κάθε βράδυ πολύ πετυχημένα after parties στην κεντρική πλατεία και στην Εύβοια ήρθε ένας κύριος που μέχρι εκείνη την ώρα διασκέδαζε με την καρδούλα του ενώ παίζαμε μουσική κι έδωσε μια σβουριχτή μπουνιά στον NeaTPermaiK. 

Blue Lagoon & NeaTPermaiK // ΒΟΟΜ party στο bar2, Ναύπακτος // 2009
Υπήρχε μια περίοδος από την Άνοιξη του 2007 μέχρι το καλοκαίρι του 2009 που πηγαίναμε παντού στην Ελλάδα και παίζαμε μαζί με τον NeaTPermaiK. Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Σύρο (βλ. προηγούμενη φωτογραφία), Ναύπακτο (βλ. αυτή τη φωτογραφία), Αντίπαρο, Κέρκυρα, Γιάννενα, Μέτσοβο.. Στην Πρέβεζα μας είχαν ακυρώσει το πάρτι την ίδια μέρα αλλά εμείς πήγαμε και το κάναμε παρ ‘όλ’ αυτά, στην Ελευσίνα μας συνέλαβε η αστυνομία όταν προσπαθήσαμε να στήσουμε μία δικιά μας μπρούτζινη προτομή στην παραλιακή, στην Καλαμάτα είχαμε αναστατώσει ολόκληρη την πόλη με το φορτηγό των Think Of One, στη Φολέγανδρο κάναμε κάθε βράδυ πολύ πετυχημένα after parties στην κεντρική πλατεία και στην Εύβοια ήρθε ένας κύριος που μέχρι εκείνη την ώρα διασκέδαζε με την καρδούλα του ενώ παίζαμε μουσική κι έδωσε μια σβουριχτή μπουνιά στον NeaTPermaiK.

Blue Lagoon &NeaTPermaiK // Boheme del Mar. Σύρος // 2008 Ήταν Φεβρουάριος του 2008 όταν παίζαμε στο Boheme Del Mar της Σύρου και άρχισε να χιονίζει. Το πάρτι ήταν πολύ καλό και μέχρι να τελειώσουμε αργά το βράδυ, ολόκληρο το νησί είχε γίνει κάτασπρο! 

Blue Lagoon &NeaTPermaiK // Boheme del Mar. Σύρος // 2008
Ήταν Φεβρουάριος του 2008 όταν παίζαμε στο Boheme Del Mar της Σύρου και άρχισε να χιονίζει. Το πάρτι ήταν πολύ καλό και μέχρι να τελειώσουμε αργά το βράδυ, ολόκληρο το νησί είχε γίνει κάτασπρο!

Zita Swoon // Μύλος, Θεσσαλονίκη // 2003 Η ιδέα για κάποια εταιρεία ή κάτι που να μοιάζει σε αυτό που θα γινόταν αργότερα ο Κορμοράνος, γεννήθηκε - χωρίς ακριβώς να το έχουμε καταλάβει ακόμα - το 2000, όταν αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε με τον φίλο Τάσο και το AN club μια συναυλία των αγαπημένων μας τότε Zita Swoon από το Βέλγιο. Η συναυλία ήταν μία από τις καλύτερες - κατά τη γνώμη μας - που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα (!!!) κι έδωσε το έναυσμα για μια δεύτερη με το ίδιο συγκρότημα στο Ρόδον το 2001 και την ίδρυση του Κορμοράνου στη συνέχεια. Η φωτογραφία είναι από την τρίτη επίσκεψη των Zita Swoon στην Ελλάδα, όταν έπαιξαν την Άνοιξη του 2003 σε Αθήνα (Gagarin205) και Θεσσαλονίκη (Μύλος) το ημιακουστικό σετ με το οποίο περιόδευαν εκείνη την εποχή.

Zita Swoon // Μύλος, Θεσσαλονίκη // 2003
Η ιδέα για κάποια εταιρεία ή κάτι που να μοιάζει σε αυτό που θα γινόταν αργότερα ο Κορμοράνος, γεννήθηκε – χωρίς ακριβώς να το έχουμε καταλάβει ακόμα – το 2000, όταν αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε με τον φίλο Τάσο και το AN club μια συναυλία των αγαπημένων μας τότε Zita Swoon από το Βέλγιο. Η συναυλία ήταν μία από τις καλύτερες – κατά τη γνώμη μας – που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα (!!!) κι έδωσε το έναυσμα για μια δεύτερη με το ίδιο συγκρότημα στο Ρόδον το 2001 και την ίδρυση του Κορμοράνου στη συνέχεια.
Η φωτογραφία είναι από την τρίτη επίσκεψη των Zita Swoon στην Ελλάδα, όταν έπαιξαν την Άνοιξη του 2003 σε Αθήνα (Gagarin205) και Θεσσαλονίκη (Μύλος) το ημιακουστικό σετ με το οποίο περιόδευαν εκείνη την εποχή.

-Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (ακριβώς δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση στην Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2002) στο ανακαινισμένο gig space του Six d.o.g.s.

– DJ και παραγωγός από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο Girl Unit θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, με τον βρώμικο, ψυχρό, σκοτεινό, πρωτοποριακό και άκρως χορευτικό ήχο της Night Slugs (L-Vis 1990, Bok Bok, Jam City κλπ). Με πέντε E.P. στο ενεργητικό του ως Girl Unit (και ένα πρόσφατο ως Hysterics), περιοδείες σε όλον τον κόσμο, αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε boiler rooms, το χιτάκι του 2010 “Wut”, αμέτρητα remixes κι έναν συνεχώς ανανεωμένο σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, αποτελεί πρώτης κλάσης επιλογή για το μουσικό ύφος του event. 

-Μαζί του στο line-up τρεις από τους εκλεκτούς συνοδοιπόρους και τακτικούς συνεργάτες του Κορμοράνου, οι Black Athena και Winjer στην αρχή και ο resident dj του Κορμοράνου, Blue Lagoon στο τέλος.

Στο The Bar του Six d.o.g.s ειδικά για την περίπτωση τη μουσική αναλαμβάνει το vinyl microstore, και πιο συγκεκριμένα οι Constant Dice, Disconekt, Khmer Rouge και Chris OD.