Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και για μία εβδομάδα, δεν χρειάζεται να κάθεσαι πάνω από τον κατάλογο με τα cocktails για να αποφασίσεις. Πάρε ένα Negroni, υπάρχουν λόγοι. Πρώτα για να γευτείς μια κλασική απόλαυση που έχει γράψει ιστορία με τρία συστατικά: Campari, Gin & Vermouth. Δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος, το NEGRONI WEEK.

negroni

Το Negroni Week ξεκίνησε παγκοσμίως το 2013 και αποτελεί τη γιορτή του ιστορικού cocktail, με χαρακτήρα φιλανθρωπικό. Έτσι και φέτος, από τις 6 έως τις 12 Ιουνίου, όλα τα bars που συμμετέχουν στην ενέργεια, δωρίζουν ένα μέρος των εσόδων από κάθε Negroni cocktail, στον φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους.

Στην Ελλάδα, ο δεύτερος εορτασμός του NEGRONI WEEK αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος και η διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο (του Campari!). Ας περάσουμε όμορφα και ας το απολαύσουμε όλοι. Είναι για καλό σκοπό. Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να βρεις τα spots που συμμετέχουν μπες στο negroniweek.com ή  στην σελίδα του Campari στο facebook, facebook.com/camparigreece

Απολαύστε υπεύθυνα.