Categories: ΠΟΛΗ

METAXA Honey Shot: Κολλήσαμε κι εμείς στο μέλι!

Φαντάσου ότι είσαι μια μικρή, αεικίνητη μέλισσα, διψασμένη να φιλήσεις το νέκταρ από όσα πράγματα αγαπάς. Ζουζουνίζεις ασταμάτητα μέσα στην πόλη και κάνεις μικρές στάσεις πάνω στο λατρεμένο σου κουλούρι Θεσσαλονίκης, ένα graffiti που σου αρέσει πολύ, ένα πανέμορφο σκυλάκι. Τους χαρίζεις ένα γλυκό φιλί και φεύγεις! Αδύνατο; Κι όμως όχι. Τώρα το METAXA σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις αυτή η παιχνιδιάρικη μέλισσα. Now go out, Be a Bee and #kissyourhoney!

Ας εξηγηθούμε… Το αρωματικό Mοσχάτο που αγκαλιάζει τα παλαιωμένα αποστάγματα της μαγικής συμφωνίας του ΜΕΤΑXΑ, δέχτηκε μία τονωτική ένεση από γλυκό μέλι που κουβαλάει στην καρδιά του το άρωμα της Πελοποννήσου: Οι μέλισσές του μάζεψαν όλη την ουσία από λουλούδια κωνοφόρων δέντρων, καστανιές, αγριομηλιές, και, φυσικά, άγρια τριαντάφυλλα, που μας θυμίζουν τα μαγιάτικα ροδοπέταλα που κρύβονται στο μυστικό μπουκέτο του ΜΕΤΑXΑ… Το αποτέλεσμα; Μία υπέροχη συμφωνία γεύσης που έρχεται να κατακτήσει τη νύχτα με ένα ζωντανό, υπέροχο ποτό που απολαμβάνουμε σε παγωμένα σφηνάκια, το METAXA Honey Shot.

Η ομάδα της Popaganda επιστράτευσε ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι, την Κορίνα, την μεταμόρφωσε σε μέλισσα και την προκάλεσε να δώσει ένα ζουμερό φιλί που στάζει μέλι, σε όσα αγαπά στην πόλη της, την Αθήνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτόραμα για φίλημα!

Στείλαμε ένα μελένιο φιλί στον τσολιά!
Ο Στάθης ανταπέδωσε στην Κορίνα το φιλί.
Η γλυκήτατη κυρία Μαρίκα, δέχτηκε το φιλί της Κορίνας με χαρά.
Η όμορφη Αθηνά δεν περίμενε ποτέ ότι ένας περίπατος στην Ερμού θα κατέληγε σε ένα φιλί.
Ένα φιλί σε έναν πλανόδιο μουσικό από την Κορίνα, μάλλον είναι καλύτερο από κέρμα!
Η λατέρνα που κρατά ζωντανές μνήμες από τα παλιά, έδωσε στην Κορίνα ένα vintage φιλί.
Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως Άγιοι Βασίληδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα καταστήματα με εποχικά. Του δώσαμε ένα φιλί γιατί αγαπάμε τα Χριστούγεννα.more
Τι καλύτερο από μια στάση για απολαυστικούς λουκουμάδες;
Τα αγόρια του καταστήματος Lukumades λάτρεψαν την Κορίνα, δέχτηκαν το challenge and hey kissed their honey!
Η Keira το πανέμορφο akita που συνάντησε η Κορίνα στην Πλ. Αγίας Ειρήνης ήταν έτοιμο για φιλιά!
Ο Μιχάλης Ρακιντζής αξίζει πάντα ένα φιλί!
Η Κορίνα αγαπά τα έργα του b. και τους χαρίζει φιλιά!
Abey Road kisses στο "Το δισκάδικο"
Υπεραστικά φιλιά!
Η βόλτα μας τελειώνει με ένα σφηνάκι METAXA Honey Shot.

Εμπνεύσου κι εσύ από τη γλυκιά βόλτα μας,  #kissyourhoney και το METAXA Honey Shot, μπορεί να σε ταξιδέψει μέχρι την Πράγα. Πώς;  

  • Άνοιξε ένα μπουκάλι METAXA Honey Shot και φλέρταρε με ένα παγωμένο σφηνάκι μοναδικής γλύκας.
  • Μπες στο kissyourhoney.com και αφέσου στη μαγεία των 3.300 φωτογραφιών με υπέροχα φιλιά που μάζεψε από όλη την Ευρώπη η κυψέλη του METAXA Honey Shot. 7 χώρες και 40 μέρες ήταν αρκετές για να γεμίσει με φιλιά η κυψέλη. Η πιο γλυκιά digital καμπάνια χάρισε στο φετινό μας καλοκαίρι την ενέργεια που τόσο χρειαζόταν.
  • Εντόπισε στο χάρτη την αγαπημένη σου γωνιά στην Ελλάδα και μοιράσου με το METAXA Honey Shot το κλικ μίας ιδιαίτερης στιγμής, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο Instagram με hashtag #kissyourhoney.
  • Ακολούθησε το μέλι, δες τις εικόνες που θα συγκεντρώσει η κυψέλη από όλη την Ελλάδα.
  • Ανακάλυψε σε ποια bars κάθε περιοχής το ΜΕΤΑΧΑ Honey Shot κάνει παιχνίδι και…
  • Άφησε τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα, αφού οι ωραιότερες φωτογραφίες θα κερδίσουν …METAXA Honey Shot εμπειρίες και ένα συναρπαστικό ταξίδι για 4 στην Πράγα! H φωτογραφία που θα ξεχωρίσει, θα χαρίσει ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπου όλοι αγαπούν το METAXA. Με ποιον θα μοιραστείς το μέλι; Μάζεψε την παρέα σου και ζήσε μαζί τους την εμπειρία ενός συναρπαστικού METAXA party στην πρωτεύουσα της Τσεχίας!
  • Πριν από το μεγάλο τελικό, όμως, υπάρχουν πολλές εμπειρίες ΜΕΤΑΧΑ Honey Shot που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Μπες στη σελίδα events+parties του kissyourhoney.com και δες πώς το METAXA Honey Shot παίζει στα πιο αγαπημένα spots της πόλης!
  • Στη METAXA ξέρουν ότι η χαρά γίνεται μεγαλύτερη όταν τη μοιράζεσαι, για αυτό μία φορά την εβδομάδα η φωτογραφία που επιλέγεται, μεταξύ αυτών με τα περισσότερα likes, χαρίζει ένα Bee Pass σε μία παρέα 6 ατόμων και μία βραδινή εμπειρία METAXA Honey Shot!

Πώς θα μπορούσε να είναι το ιδανικό κοκτέιλ της φύσης; Τo ΜΕΤΑΧΑ Honey Shot είναι προικισμένο με γλυκιά ψυχή και άγρια φαντασία. Απόλαυσέ το, όπως του αξίζει, σε παγωμένα σφηνάκια και αφέσου σε αργά, απολαυστικά φιλιά εξαιρετικής γεύσης. Και μην ξεχνάς : Now go out, be a bee and #kissyourhoney!

 

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη