ΗΧΟΣ: Athena Andreadis live στο Gazarte. 

Η ξεχωριστή Αθηνά Ανδρεάδη, μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις γυναικών τραγουδοποιών – ερμηνευτριών που διαθέτει η χώρα μας, παρουσιάζει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου σε ένα μοναδικό live στο Gazarte, το πρώτο της ελληνόφωνο album «Γήινοι Άγγελοι», που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο από την MINOS-ΕΜΙ, καθώς επίσης επιλογές από τα δύο αγγλόφωνα albums της (“Breathe With Me” και “Peeling Apples”), που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή και εγχώριο Τύπο, σε ένα σπάνιο ομόφωνο μπαράζ από ευμενή σχόλια.H Αθηνά καταφέρνει να παντρέψει γοητευτικά την folk-rock, pop, jazz και κλασική μουσική με τις ελληνικές της ρίζες, καταθέτοντας ταυτόχρονα τη δική της άποψη στη σύγχρονητραγουδοποιία, ενώ οι ζωντανές της εμφανίσεις αναδεικνύουν μια performer γεμάτη πάθος και αμεσότητα που σε παρασέρνει, τόσο στα δικά της τραγούδια, όσο και στις στιγμές αυτοσχεδιασμού.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ: 210 3460347
22.00 μ.μ.
Εισιτήρια: Προπώληση: A ζώνη: 32€ | Β ζώνη: 22€  |   Όρθιοι: 12€
ΤαμείοA ζώνη: 35€ | Β ζώνη: 25€  |   Όρθιοι: 15€

HXOΣ: Hertz Festival 2014 στο Votanikos Live Stage

Το Hertz Festival 2014 είναι μια hardcore χερσόνησος, κατειλημμένη από παγκοσμίως αναγνωρισμένους δημιουργούς, οι οποίοι εξαπολύουν τη γενεσιουργό δύναμη του οπτικοακουστικού τους output ως ένα εμβληματικό ιστό από καθηλωτικά perfomances, στοχεύοντας απευθείας τον πυρήνα των ψυχών, τα σώματα και τα κρανία του κοινού.Το Hertz Festival 2014 είναι ένας ύμνος στην υπερένταση και στην υπερβάλλουσα ενέργεια, λειτουργώντας ως πύλη προς την επικύρωση των συναισθημάτων.

DEMDIKE STARE [ UK ]
Sean Canty + Miles Whittaker

BIOMECHANICA [ ES ]
Francisco López + Arturo Lanz/Esplendor Geometrico

DIAMOND VERSION [ DE ]
Alva Noto + Byetone
Votanikos Live Stage Ιερά Οδός 72 και Σπύρου Πάτση
Κυριακή 20.00 μ.μ.
Εισιτήρια: 15,00€ (προπώληση) 20,00€ (στο ταμείο)
Εισιτήρια προπωλούνται στο: www.viva.gr

ΠΑΡΤΙTrashformers – Bad Fellas ΜΑΣΚΕ στο Κοο Κοο

Έχετε βαρεθεί να κερδίζουν “οι καλοί ” στις ταινίες ???
Ε λοιπόν σας περιμένουμε στην σκοτεινή πλευρά, που θα έλεγε και ο Darth Vader!
Κακοί και κακές των κόμιξ, των ταινιών, της ιστορίας θα ξεχυθούν στους δρόμους του γκαζιού το βράδυ του Σαββάτου με τελικό προορισμό το KooKoo όπου θα ανατραπεί το κατεστημένο.

Koo Koo Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 210345 0930
23.30 μ.μ.
Είσοδος: με Μπύρα / Κρασί 9,99 (τα πρώτα 50 εισιτήρια με ποτό)
Ποτό 5,99 € / Μπύρα 3,99 €

ΠΑΡΤΙ: Mix and Blend στο Zaf Cafe Bar

Απόψε το βράδυ όπως κάθε Σάββατο ο Dennis στα decks  σε ένα freestyle μουσικό ταξίδι, γεμάτο Soul/Funk/Nu Disco/Disco μουσικές και Classic House Beats.

Zaf Cafe-Bar
Tηλ: 210323 6711
21.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ: 18th Fetish Ball στο Second Skin Club

Σας έλειψε και μας έλειψε. Πέρασαν 4 μήνες από το τελευταίο Fetish Ball και επιστρέφει με άλλο ένα δυνατό line up : 2 Aerial Shows από την κορυφαία ελληνίδα Aerial performer Ευγενία Γαλεράκη, ένα ολοκαίνουριο σε σύλληψη και concept Japan Rope Bondage από τον Alexis D (τον άνθρωπο που κρατάει την αξιοπρέπεια της τέχνης του δεσίματος στην Ελλάδα στο σωστό επίπεδο) και φυσικά την Miss Vanity που επιστρέφει με ένα καινούριο Burlesque show, αλλά και το σήμα κατατεθέν Fireshow της. Πριν και μετά τα shows, dj set από τον Γιώργο Φακίνο, αλλά και τους guests του.

Second Skin Πλ. Αγ. Αναργύρων 4, Ψυρρή
Τηλ: 6981763095
24.00 μ.μ.
Είσοδος: € 5 (με μπίρα, κρασί ή energy drink)

ΗΧΟΣThe Cosmic Dead (SCT) live με τους  Circassian και τους Lunarmare  στο Six D.o.g.s

Η “Smoke The Fuzz gigs” (http://www.facebook.com/SmokeTheFuzzGigs)
παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Σκωτσέζους masters του Psych / Drone / Kraut / Space Rock, The Cosmic Dead, για μια μοναδική, εκρηκτική, απόλυτα ψυχεδελική live εμπειρία που θα συζητάμε για πολύ καιρό !
Opening act οι Circassian και οι Lunarmare.

Six D.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα
Τηλ: 21 0321 0510
20.30 μ.μ.
Είσοδος: Περιορισμένη προπώληση : €10 ( πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων!)
Προπώληση : €12
Ταμείο : €15

HXOΣ: Marsheaux live στο DeathDisco 

Το δίδυμο των Marsheaux επιστρέφει στα live μετά από αρκετό καιρό για να παρουσιάσει ζωντανά την πιο πρόσφατη δουλειά του (Ιnhale,2013,Undo Records) αλλά & αγαπημένα tracks από προηγούμενες κυκλοφορίες τους,τραγούδια που τις καθιέρωσαν ως τη σημαντικότερη synth μπάντα της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Death Disco Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
21.00 μ.μ.
Είσοδος: 8 E

MΟΥΣΙΚΗ: Fantastikoi Hxoi + Sound Injections στο Six D.o.g.s

Αυτό το Σάββατο, μια μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, ο κύριος Fantastikoi Hxoi και ο κύριος Sound Injections θα βρίσκονται στο bar του Six D.O.G.S για να αναλάβουν το soundtrack της βραδιάς!!!! Dance, drinks, grooves, dance..

Six D.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα
Τηλ: 21 0321 0510
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: The DeathDisco Society στο DeathDisco

Κάθε Σάββατο τo DeathDisco δείχνει την αγάπη του για τα 80”s! Κάθε Σάββατο το DeathDisco αναζητά τους πιο ενδιαφέροντες νέους ήχους της εναλλακτικής μουσικής!
Κάθε Σάββατο το DeathDisco διοργανώνει ένα πάρτι με τα καλύτερα new wave, 80’s, EBM, post punk, minimal, indie, gothic, electro τραγούδια από τα 80’s μέχρι και σήμερα! Dj’s: Leo Skiadas + Jeremy.

Death Disco Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
24.00 μ.μ.
Είσοδος: 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό
Από το δεύτερο ποτό / μπύρα οι τιμές διαμορφώνονται σε 6€/4€ αντίστοιχα.

ΗΧΟΣ: Red Bull Music Academy presents: Benji B και Giganta (live) + Espeekay στο Six D.o.g.s

To Red Bull Music Academy παρουσιάζει έναν από τους πιο σεβαστούς DJs του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστό παγκοσμίως για τις ραδιοφωνικές εκπομπές και τα club sets του.Ο Benji B, είναι ένας DJ που αισθάνεται εξίσου χαρούμενος παίζοντας σε φεστιβάλ μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, σε σπιτικά parties μπροστά σε λίγους κι εκλεκτούς φίλους ή στα Deviation club nights του, που «τρέχουν» εδώ κι έξι χρόνια με μεγάλη επιτυχία, έχοντας κερδίσει πλήθος αφοσιωμένων fans. Ακούγοντας κάποιο από τα sets του, που μπορεί να περιλαμβάνουν από soulfull ηλεκτρονική μουσική μέχρι hip hop, house και πολλά περισσότερα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το εύρος του υλικού και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου του. Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ξεχωριστοί εγχώριοι καλλιτέχνες και παλιότεροι συμμετέχοντες του Red Bull Music Academy. Η Ελένη Αδαμοπούλου ή αλλιώς Giganta και ο Νίκος Μπαρμπάκης ή αλλιώς Espeekay.

Six D.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα
Τηλ: 21 0321 0510
24.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 E

ΠΑΡΤΙ: RadioReboot Intro Party στο Bios

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 22:30, οι παραγωγοί του RadioReboot κατεβάζουν τα μικρόφωνα, κρεμούν τα ακουστικά τους, και ανεβαίνουν στα decks του BIOS για να συστηθούν στο Αθηναϊκό κοινό.Το RadioReboot, ένα ραδιόφωνo με άποψη για την μουσική, την επικαιρότητα, τον πολιτισμό και την πόλη ξεκίνησε την ιντερνετική του πορεία στις 13 Ιανουαρίου 2014 καλύπτοντας μουσικά είδη και θεματολογία που δύσκολα βρίσκεις στα παραδοσιακά ραδιόφωνα. Εκπέμποντας από την καρδιά της πόλης, την Πειραιώς, και με την φιλοξενία του BIOS κατάφερε πολύ γρήγορα να τυλίξει στα μικρόφωνα του ένα συνονθύλευμα παραγωγών με διαφορετικά γούστα, μουσικές προτιμήσεις και άποψη.Με ένα πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα πλαισιωμένο από μουσικές εκπομπές, ενημερωτικό δελτίο και μαγκαζίνο, διαμορφώθηκε τελικά ο ιδιαίτερος πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του RadioReboot.

Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι
Τηλ: 2103425335
22.30
Είσοδος ελεύθερη

MOYΣΙΚΗRay Okpara στο PIXI

O Γερμανονιγηριανός παραγωγός της Mobilee έρχεται για να παίξει ένα deep, έντονα κρουστικό house set. Μαζί του οι Gus & Bonso.

PIXI Ευμολπιδών 11, Γκάζι
Τηλ: 2103423751
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 10 E με ποτό.

ΠΑΡΤΙ: Default 02 στο Ρομάντσο.

Στο μουσικό κομμάτι ενός event, το οποίο συνδυάζει ήχο, αρχιτεκτονική, κινούμενη εικόνα, φωτογραφία και γραφιστική, εμφανίζεται ως headliner ο Αμερικανός DJ Qu με έναν ξεχωριστό underground house ήχο. Μαζί του οι Bu$$, i:Diom, Mackenzie και Miltiades.

Ρομάντσο  Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια 
Τηλ: 2103425335
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 8 Ε

ΗΧΟΣ: Omniah live στο TΩΡΑ Κ44

Μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, οι Omniah βγάζουν την στολή του έρωτα και ανεβαίνουν ξανά στην σκηνή του K44 για να ξεκινήσουν την πιο δυνατή σειρά από live που έχει δει ποτέ ο Φεβρουάριος. Aκολουθεί after party.

ΤΩΡΑ Κ44 Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι 
Τηλ: 2103423560
22.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: All The Singles Guys στο Key Bar

Μια μέρα μετά, οι απανταχού signles παίρνουν την εκδίκησή τους!

Key Bar, Πραξιτέλους 37 Αθήνα
Τηλ: 210323 0380
21.30 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Lilis Bros στη Cantina Social



6 plus ώρες μουσικής απο την δισκοθήκη των Lilis Bros αυτό το Σάββατο στην Cantina. Ανεξαρτήτως μουσικών προτιμήσεων δεν θέλετε να χάσετε την εν λόγω βραδιά. Τα αδέρφια έχουν προετοιμαστεί για ένα απο τα πλέον σπάνια & πολυσυλλεκτικά σετ τους με επίκεντρο την χορευτική μουσική, ενώ το αναψυκτήριο της Λεωκορίου είναι ιδανικό για dj jams σαν αυτό.

Cantina Social Λεωκορίου 6-8 Ψυρρή
23.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γυναίκες.. της Πέτρας στο Μέγαρο Μουσικής

Μια συνάντηση επί σκηνής των δύο ξεχωριστών σχημάτων “Encardia” και “Πλειάδες”, με άξονα τον αρχέγονο γυναικείο πόθο και πόνο. Μια μουσική διαδρομή από την πολυφωνία της Ηπείρου και των Βαλκανίων, μέχρι την Απουλία και την Καλαβρία του ιταλικού Νότου.

Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Τηλ: 210 7282333
20.00 μ.μ. 
Είσοδος: 5 – 30€

ΘΕΑΤΡΟ: Η ζωή δεν είναι εύκολο πράμα | Η παράσταση | Οι παππούδες  στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Εκτός από το Τρένο του Λένου Χρηστίδη, στο φετινό πρόγραμμα της Εφηβικής Σκηνής της Στέγης εντάσσονται άλλες τρεις παραστάσεις που ανέβηκαν πέρυσι, στο 3ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου, οι οποίες θα παρουσιαστούν από τις εφηβικές ομάδες που τις δημιούργησαν.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα
Τηλ: 210 900 5 800
 19.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΗΧΟΣ: Singularity Project στο Gazarte

Ο όρος Singularity προέρχεται από τον τομέα της αστροφυσικής και περιγράφει μια κατάσταση στην οποία τεράστια μάζα ύλης συσσωρεύεται σε ένα σημείο με σχεδόν μηδενικό όγκο. Παρομοίως οι πέντε μουσικοί συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια ουσιαστική μονάδα απαλλαγμένη από οτιδήποτε περιττό.
Με αφορμή την αναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ η πεντάδα του “Singularity project” μας ταξιδεύει από τα spiritual της Αφρικής και της Κούβας μέχρι την μοντέρνα Ευρωπαϊκή τζαζ. Ο καθένας από τους ήδη καταξιωμένους μουσικούς, φέρνει τα δικά του μουσικά ιδιώματα και τον χαρακτήρα για να συμπληρωθεί ένα πολυεθνικό παζλ με τζαζ διάθεση.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ: 210 3460347
Kυριακή 21.00 μ.μ
Eίσοδος: Προπώληση: A ζώνη: 15€ | Β ζώνη: 12€  |   Όρθιοι: 7€

ΤαμείοA ζώνη: 17€ | Β ζώνη: 14€  |   Όρθιοι: 9€