Categories: ΝΥΧΤΕΣ

Καλοκαιρινό ραντεβού με το Nicola Conte στην ταράτσα του Gazarte

Τον γνωρίσαμε λίγο μετά το 2008, όταν το Like leaves in the wind κατέκλυσε τα ελληνικά ραδιόφωνα. Από τότε, η ιταλική εκδοχή του Parov Stelar, ο ταλαντούχος Nicola Conte μας εξέπληττε πάντα θετικά σε ό,τι κι αν έκανε: leader συγκροτημάτων, κιθαρίστας, dj και μουσικός παραγωγός ξεχώρισε για το μοναδικό τρόπο που συνδύασε την acid jazz με την bossa nova δημιουργώντας μια ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα. Κι ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας, ίσως είναι η ιδανικότερη. Γιατί τι καλύτερο από ένα ξεσηκωτικό dj set σε μία από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας, στα πλαίσια του Gazarte Taratsa Live Sessions;

Εκπέμποντας το γνωστό σε εμάς, μεσογειακό ταπεραμέντο, ο Nicola Conte έρχεται στην ταράτσα του Gazarte με ένα εκρηκτικό dj set που συνδυάζει τις επιρροές του από τις μουσικές του κόσμου, τη latin jazz αλλά και τις μαγικές μελωδίες του ιταλικού κινηματογράφου του ‘60. Ήταν αυτές οι δυναμικές μείξεις ήχων και διαθέσεων, οι επιτυχημένες συνεργασίες και η αναγνωρίσιμη ενέργειά του που τον έκαναν εξίσου δημοφιλή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του ωκεανού, που άρχισε να αξιοποιεί κομμάτια του σαν soundtrack διαφημίσεων από το πρώτο κιόλας άλμπουμ.

Την ερχόμενη Κυριακή ελάτε στο ραντεβού με τον φινετσάτο Ιταλό από το Μπάρι, λικνιστείτε στους jazz lounge ρυθμούς των decks και απολαύστε ένα δροσερό five-star κοκτέιλ από τους εμπνευσμένους μπάρμεν του Gazarte κάτω από τα αστέρια. Andiamo!

Και αν αυτή η βραδιά φαντάζει ιδανική, there’s more to come!Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τα επόμενα λάιβ στην ταράτσα του Gazarte :MONOPHONICS 06&07/07, HAPPY DOG PROJECT feat. Esterina 13/07, PENNY & THE SWINGIN’ CATS 16/07, POLDOORE DJ SET 19/07, KOKOLO N.Y.C FUNK 23/07, BOOGIE BELGIQUE 26/07, PROLETER DJ SET 30/07.

Info: Nicola Conte, Κυριακή 28 Ιουνίου, Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι), Ώρα έναρξης: 22.00, είσοδος: 7 ευρώ
Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή