Categories: LARIZONA DREAM

Η Μουσική είναι η Δύναμή μας: 6ο Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου

Μια παρέα φίλων ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια ένα  φεστιβάλ  στη Βρύση Τυρνάβου, μια πολύ όμορφη τοποθεσία  με μεγάλα πλατάνια και φυσική λίμνη με πηγή, πολύ κοντά στη Λάρισα. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική και οι πολιτικές τους απόψεις και ανησυχίες τους οδήγησαν στη διοργάνωση του φεστιβάλ κυρίως μέσω εναλλακτικών και αυτοδιαχειριζόμενων ενεργειών. Το φεστιβάλ της Βρύσης χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει, έχοντας πια γίνει θεσμός! Όλοι θυμόμαστε ακόμα τη συναυλία των Zounds τον περσινό Σεπτέμβρη, των Bazooka, του Σαδίκη και όλων των άλλων που πέρασαν από εκεί!

Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, κάτω από τα δέντρα και δίπλα στη λίμνη, θα απολαύσουμε ελληνικά συγκροτήματα με headliners την Παρασκευή τους Nightstalker και το Σάββατο τους Panx Romana! Το Σάββατο κατά τη 13.00, το τσίπουρο θα έχει την τιμητική του, στην πόλη που η παραγωγή του αλλά και η κατανάλωσή του αποτελεί ιεροτελεστία εδώ και αιώνες! Στη μεσημεριανή Τσιπουροκατάσταση θα μας συντροφεύσουν μουσικά οι Akten Tirama (traditional mediterranean echoes) και ο Marielito (Rock n roll, generation X, slacker, noise, elvis, come as you are, no wave, velvet underground, sex beat). Το απόγευμα, στις 18.30,  θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κίνησης και αυτοσχεδιασμού με συνοδεία ζωντανής μουσικής (κρουστά) σε συνεργασία με την Ελισάβετ Πλιακοστάθη.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, η δισκογραφική Labyrinth of thoughts   θα βρίσκεται εκεί με όλες τις διαθέσιμες  κυκλοφορίες σε ειδικές τιμές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα συμμετέχουν και πάγκοι με χειροποίητες κατασκευές, χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, χειροποίητα φυτικά καλλυντικά, κεραλοιφές, χειροποίητα ημερολόγια κλπ.

Day 1: Παρασκευή 2/9
Nightstalker (Official)
One Drop Forward
Naxatras
Mr. Highway Band
Mitič Threesome
Jamming Farmers

Day 2: Σάββατο 3/9
13.00 Mεσημεριανή τσιπουροκατάσταση με Marielito + Akten Tirama
Panx Romana Official
Lost Bodies
Clerks’ Conspiracy
‘ROUNDLiGHTS
Mad Prophet
Tullamore Duo

Υπάρχει χώρος για free camping, BBQ  και το φεστιβάλ είναι Refugees Welcome! Και τις 2 μέρες, μετά το τέλος των συναυλιών, θα συνεχίσουμε με dj’s set και ατελείωτο πάρτυ!!!


Ticket: 5 ευρώ τη μέρα, προπώληση διημέρου 8 ευρώ
Προπώληση: Στο Περίπου, Snuff Tobacco Store, Group!e
Όσοι είναι από μακριά και θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διημέρου μπορούν να κάνουν κράτηση στέλνοντας τα στοιχεία τους στην σελίδα του φεστιβάλ και θα τα παραλάβουν στην είσοδο.

Artwork: Γιάννης Μαρκάτος

Στεφανία Τσουμάνη

Share
Published by
Στεφανία Τσουμάνη