ΕΚΘΕΣΗ: Female Action στο Black Duck.


Μια ενδιαφέρουσα συνύπαρξη τριών γυναικών της τέχνης.Η Ντίνα Μπαλονά, η Βούλα Γουνελά και η Ελευθερία Ραπανάκη παρουσιάζουν έργα από τις προσωπικές τους συλλογές, στη γκαλερί του Black Duck.Το ιδιαίτερο στυλ στη ζωγραφική της Ντίνας Μπαλονά και οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις τηςΕλευθερίας Ραπανάκη, συναντούν τα κεραμικά της Ελευθερίας Γουνελά, σε μια έκθεση που αναδεικνύει την γυναικεία εικαστική δράση.Την έκθεση επιμελείται η Κέλλυ Αθανασιάδου.

Black Duck Multiplarte Χρήστου Λαδά 9αTηλ: 2103234760
20.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΕΚΘΕΣΗ:  I heArt Caprice Exhibition στο Μ art Space



Έκθεση έργων που δημιούργησαν 40 εικαστικοί εμπνευσμένοι από την γκοφρέτα της εταιρίας Παπαδοπούλου CapriceΕλάτε να σας ξεναγήσουμε στην έκθεση, να δείτε το video του making off σε σκηνοθεσία Νίκου Πάστρα, να παραλάβετε τον πολυτελή κατάλογο και φυσικά να γιορτάσουμε όλοι μαζί με ένα ποτήρι κρασί.

Μ Art Space Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου Αθήνα 
Τηλ: 2109246600
20.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΗΧΟΣ: Dee Dee Bridgewater στα  5|25 live sessions του Εν Λευκώ 87.7

Στο live stage του Εν Λευκώ 87,7 και στο πλαίσιο της 5ης σεζόν των 5|25 live sessions, η Dee Dee Bridgewater!  Η τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με τρία βραβεία Grammy, ένα Tony και μια καριέρα που μετρά ήδη 40 χρόνια, επιστρέφει στην Αθήνα και τη σκηνή του Gazarte, και μια μέρα πριν, οι ακροατές του Εν Λευκώ 87,7 θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν από κοντά.

Εν Λευκώ 87.7 Φραγκοκλησιάς 8 Μαρούσι
Τηλ: 
213 0700 821
19.30
Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ: The Freestyle Session στο Zaf Bar

Στα decks o DonJuan με αγαπημένες μουσικές.

Zaf Cafe-Bar
Tηλ: 210323 6711
21.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

MOYΣΙΚΗ: Riot On The Radio στο School Pizza Bar

Από mainstream radio rock tunes και old school hip hop beats μέχρι vintage soul. Στα decks ο Τάσος Παλαιολόγου.

School Pizza Bar Πλατεία Αγ. Ειρήνης 8 Μοναστηράκι
Τηλ:  210325 1444
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΕΚΘΕΣΗ: Rooms 2014 στο Ξενοδοχείο St George Lycabettus

Η ετήσια έκθεση σύγχρονης τέχνης Rooms επιστρέφει για 4η χρονιά με εγκαταστάσεις, ζωγραφική, γλυπτική, projects, design, performances, ταινίες και πολλά ακόμη. 25 καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα έργα τους και μεταμορφώνουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου του Λυκαβηττού σε προσωπικό τους χώρο δημιουργώντας έτσι έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με το κοινό.

Ξενοδοχείο “St George Lycabettus”, Δεξαμενή, Κολωνάκι 
Tηλ: 210741 6000
20.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

MOYΣΙΚΗ: Plasteline & Flexibilia recordings showcase στο Six D.o.g.s


H Plasteline Recordings (www.plasteline.com), δισκογραφική που εστιάζει στην underground house και techno μουσική, και η θυγατρική της Flexibilia, σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό party στο Six d.o.g.s. σε συνεργασία με τη SAE Athens (http://athens.sae.edu/). Δεκατρείς νέοι παραγωγοί παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τις δουλειές τους όπως αυτές προέκυψαν κατά τη διάρκεια ενός ακόμα Electronic Music Production course της SAE Athens. Στη συνέχεια τα decks αναλαμβάνουν οι Miguel και Low Gee, νέες προσθήκες στο δυναμικό της Plasteline. Μαζί τους ο Άγγελος Κουκλάκης του Flippinradio, θα συνεισφέρει στο soundtrack της βραδιάς με εξίσου δυνατούς house ρυθμούς. Τα viuals αναλαμβάνει η VJ markoira.

Six D.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα
Τηλ: 210 3210510
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Reflections στο DeathDisco


Από τις βραδιές της Πέμπτης αν μη τι άλλο δε θα λείπουν όλα εκείνα τα σκοτεινά και ημιφωτισμένα ακούσματα που σημάδεψαν την πορεία όλων στο πέρας του χρόνου μέχρι σήμερα,από τις αξίες που ο χώρος μεταξύ Ωγύγου και Λεπενιώτου ξέρει να τιμά όπως τους αρμόζει,όπως οι Cure και οι Joy Division μέχρι και τις ανεξίτηλες περιόδους κινημάτων που έμειναν όπως το ebm και όχι μόνο. Στα decks ο Γιώργος Σαφέλας.

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου,Ψυρρή
20.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Valentine’s Day party – Fell Free to Kiss – Feel Safe to Love στο Ρομάντσο.

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Praksis και Κέντρο Ζωής, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Join radio, σας καλούν σε ένα Valentine’s Day party στο Ρομάντσο.
Στόχος τους είναι η ενημέρωση για το HIV/AIDS όλη τη χρονιά και όχι μόνο την 1η Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS ).
Σκοπός τους είναι:
α) Η ενημέρωση και προφύλαξη για το HIV/AIDS
β) Προτροπή για εξέταση
γ) Καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος
δ) Προώθηση της χρήσης προφυλακτικού
Θα «Βρούμε το άλλο μας μισό», θα «σπάσουμε πινιάτες» με δώρα και να χορέψουμε με μουσική από τους παραγωγούς του Join radio: Αναστασία Σπανού, Κατερίνα Ανταλουδάκη, Γιάννη Ντάρδη, Ιωσηφίνα Γκιόκα, Γιώργο Κυριάκου, Άννα Αναστασίου, Αφροδίτη Σημίτη.

Ρομάντσο  Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια 
Τηλ: 2103425335
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΗΧΟΣ: Lovitura + HΜΤΑ Live στο Τώρα Κ44


Η προσπάθεια των Lovitura ξεκίνησε περίπου πριν από δύο χρόνια, θέλοντας να αφηγηθούν μουσικά και λεκτικά την εποχή τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορούνε. Μέσα σε δυο χρόνια μετράνε λίγες συναυλίες, δύο-τρία ηχογραφημένα κομμάτια, ένα βίντεο κλιπ, παιδιά, γάμους, ένα σκύλο (τον Έλβις) και αμέτρητο τρέξιμο μέσα αλλά και έξω από το στούντιο. Η “Μπάντα των Αρμενιστών” (Η Μ.Τ.Α.) είχε γεννηθεί στο μυαλό του Γ. Ηλιόπουλου πολλά χρόνια πριν, χωρίς την ευκαιρία της πραγμάτωσης ενός μουσικού σχήματος, μέχρι το 2011.Η “Μπάντα των Αρμενιστών” (Η Μ.Τ.Α.) είχε γεννηθεί στο μυαλό του Γ. Ηλιόπουλου πολλά χρόνια πριν, χωρίς την ευκαιρία της πραγμάτωσης ενός μουσικού σχήματος, μέχρι το 2011. After party με τους Excuse The Mess.

ΤΩΡΑ Κ44 Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι 
Τηλ: 2103423560
22.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη