ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Στο “Glass House – We Play Your Wish” μπορείς να κάνεις «παραγγελιά» στον Dj!

Ανήμερα των Φώτων, από τις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, 10 Έλληνες και Ολλανδοί DJs θα βρεθούν μαζί πίσω από τα deck, στο Christmas Factory στην Τεχνόπολη.
Foto1

Το Glass House είναι oλλανδικό concept. Κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη την περίοδο των εορτών στήνεται το γυάλινο σπίτι στο οποίο για 5 ημέρες γνωστοί dj’s παίζουν μουσική αφιλοκερδώς για το κοινό. Όποιος θέλει να ακούσει συγκεκριμένο κομμάτι πρέπει να προσφέρει ένα μικρό ποσό χρημάτων. Το ποσό που συγκεντρώνεται στο τέλος δίνεται για καλό σκοπό, ενώ όλο πρόγραμμα μεταδίδεται ζωντανά από τον εκάστοτε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Φέτος, η Ολλανδία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρνει το Glass House για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η υπεύθυνη Τύπου, Εκπαίδευσης & Πολιτισμού της ολλανδικής πρεσβείας, Μάρθα Τριανταφύλλου, μας εξηγεί τι θα δούμε στο “Τhe Christmas Factory” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπου διεξάγεται το event, καθώς και πως μπορούμε να δώσουμε στην αγαπημένο μας Dj… «παραγγελιά» έναντι ενός συμβολικού χρηματικού ποσού, που θα δοθεί στο Χαμόγελο Του Παιδιού.

Πότε ξεκίνησε ο θεσμός του Glass House στην Ολλανδία και από ποιες πόλεις έχει περάσει ως τώρα; Φέτος είναι η ενδέκατη χρονιά και έχει περάσει από πολλές πόλεις μέχρι τώρα. Μάλιστα αρκετές από αυτές ζητούν να «επιστρέψει» η εκδήλωση σε αυτές κ πάλι. Στην Ολλανδία διαρκεί 5 ημέρες κ συγκεντρώνονται αρκετά χρήματα για καλό σκοπό. Φέτος είναι στην πόλη Heerlen κ τα χρήματα θα δοθούν για τα παιδιά θύματα πολέμου. Πώς και γιατί αποφασίσατε να τον φέρετε στην Ελλάδα; Θέλαμε να γιορτάσουμε την έναρξη της ολλανδικής προεδρίας της Ε.Ε. Με έναν διαφορετικό τρόπο. Να είναι μια κοινή εκδήλωση στην οποία να «συνεργαστούν» Έλληνες κ Ολλανδοί, να απευθυνθούμε στο νεαρό κοινό και να έχει έναν κοινωφελή σκοπό.

Εικόνες από το Glass House στην Ολλανδία

Εικόνες από το Glass House στην Ολλανδία

Με ποια κριτήρια καταλήξατε στους Djs που θα πλαισιώσουν το event; Επικοινωνήσαμε με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ολλανδίας τον 3FM ο οποίος τρέχει αυτή την πρωτοβουλία. Οι Ολλανδοί DJ’s που θα μας έρθουν έχουν λάβει πολλές φορές μέρος στο Glass House κ είναι πολύ δημοφιλείς εκεί μέσω της εκπομπής τους. Οι dj’s θα παίξουν μουσική αφιλοκερδώς για το κοινό αλλά θα δέχονται και «παραγγελίες» έναντι ενός μικρού ποσού χρημάτων. Μπορείτε να μας περιγράψετε την διαδικασία; Η διαδικασία θα είναι λίγο διαφορετική, από ότι στην Ολλανδία, όπως είναι άλλωστε κ μικρότερη η διάρκεια. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα άλλα πολύ πιθανόν όσοι ενδιαφέρονται, να το ζητούν κατευθείαν από τον Dj.

Εικόνες από το Glass House στην Ολλανδία

Εικόνες από το Glass House στην Ολλανδία

Τι ακριβώς θα δούμε στο Glass House στο Christmas Factory; Μπορείτε να μας περιγράψετε λίγο την ατμόσφαιρα; Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε αρκετό κοινό που θα μπορεί να δει από κοντά τους αγαπημένους του DJ’s ! Θα περάσει όμορφα κ θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε ένα ποσό χρημάτων για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Info: 6 Ιανουαρίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, από τις 16:00, Είσοδος Ελεύθερη
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.