Γιατί μοσχοβολάει όλη η πλατεία Καρύτση;

Master: Γιάννης Μπερερής και Νίκος Χαρόπουλος

Est: Το μαγαζί άνοιξε το 2014.Ήταν επιλογή μας να έρθουμε εδώ γιατί μας αρέσει πολύ το ιστορικό κέντρο, η ατμόσφαιρα της γειτονιάς, η ζωντάνια της τα πρωινά και τα απογεύματα, η πλατεία Καρύτση, η Κολοκοτρώνη. Είναι το πρώτο μας κατάστημα Magic de Smell και ελπίζουμε να πάει καλά. 

Βest: Αρώματα εισαγωγής από τη Γαλλία, χειροποίητα βιολογικά σαπούνια,αρωματικά χώρου και ευφάνταστες συσκευασίες δώρου.

Δουλεύαμε και οι δύο σε διαφημιστικές εταιρίες, ο Νίκος δουλεύει ακόμα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι για πάρα πολλά χρόνια. Η ιδέα ξεκίνησε σε μια κουβέντα και γρήγορα πήρε σάρκα και οστά. Στην αρχή μας βοήθησε πολύ και η φίλη μου, που είναι πολλά χρόνια στα αρώματα. Eίναι εκλεπτυσμένο αντικείμενο αλλά αν μελετήσεις, διαβάσεις και αποκτήσεις τριβή, σταδιακά μαθαίνεις και ανακαλύπτεις πράγματα. Ψάξαμε πάρα πολύ για τα αρώματα και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και σταθήκαμε πολύ τυχεροί γιατί βρήκαμε μια επαφή με τη Γαλλία και τελικά κατορθώσαμε να κάνουμε την εισαγωγή των αρωμάτων από εκεί. Βέβαια, όλη αυτή η διαδικασία ήταν χρονοβόρα.

Το βασικό προϊόν που πουλάμε είναι το άρωμα και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό. Οι εσάνς είναι πολύ κοντά σε αυτές διάσημων αρωμάτων, απλώς για λόγους δικαιωμάτων έχουμε αλλάξει τα ονόματα. Γενικά, θέλουμε οποιοδήποτε προϊόν μπαίνει στο Magic de Smell να έχει πολύ υψηλή ποιότητα, να ισχύουν για όλα τα προϊόντα τα ίδια standards. Είμαστε πάρα πολύ επιλεκτικοί ακόμα και στα προϊόντα που παίρνουμε από Ελλάδα όπως τα σαπούνια για παράδειγμα, που είναι σούπερ βιολογικά και ακόμη και το λάδι τους είναι βιολογικά πιστοποιημένο, οι κρέμες μας, τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν τα οποία προέρχονται από τα  σαπούνια. Έχουμε επίσης τα scent chips που είναι αρωματικά χώρου.

Εκτός από τα αρώματα, που τα εισάγουμε από τη Γαλλία, τα σαπούνια και όλα τα υπόλοιπα είναι ελληνικά προϊόντα. Νομίζω ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους παραγωγούς μας. Στα αρώματα έχουμε επιλέξει να υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη των 30ml, 50ml και 100 ml και για τα αντρικά και για τα γυναικεία αρώματα, με 6,90€ , 9,80€ και 14,80€ αντίστοιχα. Τα αρώματά μας είναι όλα ποιότητας perfume, δηλαδή έχουν πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε εσάνς (λάδι) για να κρατάνε περισσότερο, δεν είναι eau de toilette.Έχουμε εμπλουτίσει τη συλλογή μας με πολύ όμορφα vintage μπουκάλια για αρώματα που μπορεί να πάρει κανείς για δώρο. Γενικά έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στον τομέα του δώρου, έχουμε πολύ οικονομικά κουτάκια με πολύ καλά δώρα που έχουμε ομαδοποιήσει εμείς. Θέλουμε τα σαπούνια και τα αφρόλουτρα να είναι χειροποίητα και έχουμε επίσης προϊόντα που μπορούμε να εμπλουτίσουμε με το αγαπημένο άρωμα των πελατών. Επειδή δηλαδή εδώ έχουμε τις εσάνς των αρωμάτων, με λίγα ml όλα τα body butter, τα body lotion και τα paraben free σαμπουάν και αφρόλουτρα παίρνουν το άρωμα της επιλογής σας.

Δεν χρειάζεται να βάζεις πολύ άρωμα, είναι από μόνο του δυνατό. Ένα καλό tip είναι να βάζεις και στα μαλλιά. Μάλιστα, γι’ αυτό θα φέρουμε σύντομα και σιλικόνη, η οποία αρωματίζει τα μαλλιά, για τις γυναίκες ή για κάποιον που δεν κάνει να βάλει άρωμα. Επίσης θα φέρουμε και αρώματα χωρίς οινόπνευμα, ανθόνερα με τριαντάφυλλο κτλ.Έχουμε σαπούνι με γάλα γαϊδούρας, με τριαντάφυλλο που έχει αντιγηραντική δράση και είναι ειδικό για τα στίγματα, με γάλα κατσίκας που είναι ειδικό για το δέρμα, με δάφνη, με πορτοκάλι-κανέλα,με παπαρουνόσπορο που λειτουργεί σαν scrub, με μύρο, χαμομήλι και μέλι. Γενικά θέλουμε να συνδυάζουμε την ποιότητα με την τιμή.

Έχουμε πελάτες από σχεδόν όλη την Αττική που έρχονται από πάρα πολύ μακριά, από Κηφισιά, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα. Αλλά έρχονται και εκτός Αττικής, για παράδειγμα από Εύβοια. Τώρα μέσω της σελίδας μας στο facebook έχουμε κάνει και το e-shop, οπότε είναι πολύ εύκολο να ψωνίσει ο καθένας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το χρόνικό διάστημα που έχουμε ανοίξει, σε συνδυασμό με τους σταθερούς πελάτες που ήδη έχουμε.

Info Πραξιτέλους 1,τηλ. 210-3254010 , Δευτέρα- Τετάρτη έως τις 15.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή έως τις 20.00, Σάββατο έως τις 16.00

 

Ιωάννα Παναγοπούλου

Η Ιωάννα Παναγοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του '93. Σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές τις στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Share
Published by
Ιωάννα Παναγοπούλου