Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ATHENS COCKTAILS

Bartesera Presents “Bitter Mai Tai” Cocktail

Τα μπαρ της Αθήνας προτείνουν τα αγαπημένα τους cocktail.
Επιμελεια: Γιώργος Απέργης
Φωτογραφια: Κωνσταντίνος Τσακμάζ
Υποστηριξη: Bar Supply
b_0040

Το Bartesera δημιουργήθηκε το 2005, ως πολυχώρος τέχνης και εστίασης (όπως μαρτυρά και το όνομα του μαγαζιού που προέρχεται απ τις λέξεις bar, art, tesera και sera). Καθώς πλέον διανύει τον ενδέκατό του χειμώνα, το μαγαζί αλλάζει, ανοίγει νέους κύκλους, συστήνεται ξανά συνδέοντας το παλιό με το νέο και μεταλλάσεται σε ένα all day bar, αναδεικνύοντας τους ιδιαίτερους και μοναδικούς χώρους του, με έμφαση στη μαγευτική εσωτερική αυλή (sera στα ιταλικά) η οποία ανοίγει και κλείνει με γυάλινη οροφή.

b_0009

Απο το πρωί ως το βράδυ οι θαμώνες μπορούν ν απολαμβάνουν εκλεκτές ποικιλίες καφέ,  φρέσκιες σπιτικές λεμονάδες, σοκολάτα από λιωμένη κουβερτούρα καθώς και κάποια πιάτα για ελαφρύ φαγητό με ελληνικά διαλεκτά προϊόντα.

b_0024

Παράλληλα έχει δοθεί βάση στα ελαφριά cocktails, με aperitivo χαρακτήρα, σε περιποιημένα gin & tonics και σε έναν signature κατάλογο βασισμένο στην εποχικότητα και στη θεματολογία της urban exotica αισθητικής που αναδεικνύεται συνολικά απο τον χώρο και τις afro-jazz-ethnic μουσικές επιλογές.

b_0025

Τα ποτά και τα cocktails επιμελείται ο Αλέξανδρος Δοντάς μαζί με την ομάδα του, την Εύη Χρήστου και τον Γιώργο Ντακώστα, δίνοντας έμφαση στη συνολική εμπειρία του επισκέπτη με αγάπη προς την κουλτούρα και ιστορία του ποτού.

ΤΟ COCKTAIL:  “Bitter Mai Tai” 

Συνταγή 

40 ml Campari

20 ml ρούμι από την Τζαμάικα

15 ml λικέρ πορτοκαλιού

25 ml φρέσκος χυμός μοσχολέμονου

20 ml σιρόπι από πικραμύγδαλο, βιολογικό

b_0044

Bartesera

Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα, Τηλ. 210 322 9805

Facebook link https://www.facebook.com/Bartesera-109982015717597/

bar-supply
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.