Categories: ΝΥΧΤΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μάθαμε πού θα γίνει το Πάρτυ για τα 3 Χρόνια της Popaganda…

Ήταν μια δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει. Κι αυτός ο κάποιος ήμασταν εμείς. Το ψάξαμε από δω, το ψάξαμε από κει και… μάθαμε πού θα κάνουμε το πάρτυ για τα 3α γενέθλιά μας αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Κι ερχόμαστε να σας λυτρώσουμε από αυτό το μικρό teasing που γίνεται όλη την εβδομάδα στα social media όπου εμφανίζονται εικόνες με λουκάνικα, λάχανα, μουστάρδες, πιπεριές και κέτσαπ αλλά το πεδίο “location” παραμένει κενό στο σχετικό event

Λοιπόν, πάμε! Τα 3 της χρόνια (πότε κιόλας πέρασαν;) η Popaganda θα τα γιορτάσει το Σάββατο 17/9 στο…

Überness 

 Ναι, στην «αναβαθμισμένη» καντίνα που έστησε ο Βασίλης Καλλίδης μέσα στη Λαχαναγορά του Ρέντη κι αποτέλεσε το καλοκαιρινό talk of the town. Θα είμαστε εκεί από τις 23.00, σε εξωτερικό χώρο, με στημένα τα decks, έτοιμοι για ένα πάρτυ από αυτά που όλοι λαχταρούμε θέλοντας να παρατείνουμε λίγο την καλοκαιρινή διάθεση. 

Για όσους δεν το έχετε επισκεφθεί, λίγο παραπάνω Überness εδώ. Σημειώστε, ότι μιλάμε για ένα σημείο που απέχει 10-12 λεπτά από την πλατεία Ομονοίας και διαθέτει απεριόριστο δωρεάν χώρο για πάρκινγκ. 

Τη μουσική θα διαλέξει το team της Popaganda (Oh Yeah!, Θεοδόσης Μίχος, Σταύρος Διοσκουρίδης/ Παναγιώτης Μένεγος aka Λατέρνατιβ) με special guest τον Blue Lagoon (Κορμοράνος).

 

φωτό: Photoharrie

Και, φυσικά, αφού θα είμαστε στo Überness, θα υπάρχει και φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα:

  • Hot Dog, 3 ευρώ
  • Fries, 3 ευρώ
  • Pink Flamingo Hong Kong Pork Dim Sum, 4.5 ευρώ (μια έκπληξη από το νέο κατάλογο του Überness)

Μαζί μας θα είναι το Cutty Sark σε μια βραδιά που θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί μας έχετε κάνει μέρος της καθημερινότητάς σας εδώ και 3 χρόνια, στηρίζοντας μια αληθινά ανεξάρτητη media πλατφόρμα στο σύγχρονο άγριο διαδικτυακό πεδίο. 

Τι θα πιούμε; 

  • Μπίρα, 2.5 ευρώ
  • Ποτό, 5 ευρώ
  • «τριΠΟΠο», 3 ευρώ
  • Νερό, 0.50 ευρώ

Σας περιμένουμε να το κάψουμε! Φέρτε όλους τους φίλους σας, θα χωρέσουμε!

3 Χρόνια Popaganda, Let’s Party
Überness, Τζον Κέννεντι 1, Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη.
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, 23.00, είσοδος δωρεάν.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA