Categories: ΠΟΛΗ

Αναβρασμός στο Ιστορικό Κέντρο

Το μεγάλο opening της περιοχής είναι ένα τεράστιο bar-restaurant που ετοιμάζεται εδώ και καιρό στο Γκρί Κτίριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης (μεσοτοιχία με τα γραφεία του Popaganda.gr) με εντυπωσιακή διακόσμηση από όσο έχουμε καταφέρει να δούμε (highlight η μεταλλική κατασκευή που κρέμεται από την οροφή). Δίπλα ακριβώς (πάλι στους χώρους του Γκρι Κτιρίου) στον πρώτο όροφο ετοιμάζεται και ένα γυμναστήριο.

To νέο cocktail bar του Booze είναι έτοιμο και περιμένει να δροσίσει λίγο ο καιρός να ανοίξει. Βρίσκεται ανάμεσα στο κτίριο του “κλασικού” Booze και του κτιρίου που βρίσκονται τα γραφεία του Popaganda.gr.

Το πρώην Nox της Πραξιτέλους άλλαξε χέρια και μετονομάστηκε σε Lunatik και σε αντίθεση με ότι πίστευαν πολλοί ότι το μέρος είναι “στοιχειωμένο” και δεν καταφέρνει να στεριώσει μαγαζί εκεί, πάει αρκετά καλά, ενώ πια ανοίγει και από το πρωί.

Το St.George της πλατείας Καρύτση (ή Καρύκη όπως είναι το σωστό) έχει κλείσει για ανακαίνιση, ενώ ακριβώς δίπλα μέσα στη στοά έχει ανοίξει ένα παράξενο καφενείο/κυλικείο.

Το (αγαπημένο μας μαγαζί) Φελιζόλ στην στοά δίπλα στο Toy μεταφέρθηκε αλλού, αφήνοντας την εκπληκτική του ταμπέλα εκεί (μυριζόμαστε νέο μπαρ ονόματι Φελιζόλ).

Στο 3 της οδού Καρύτση απέναντι από τα πεϊνιρλί ετοιμάζεται ένα ακόμα (μικρό) μπαράκι, αλλά οι εργασίες δεν έχουν προχωρήσει τόσο ώστε να έχουμε μια πρώτη άποψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Το σιτσιλιάνικο Montalbano στην Κολοκοτρώνη που άνοιξε πριν μερικές ημέρες σκίζει και δικαιολογημένα γιατί είναι το ωραιότερο νέο μαγαζί που έχει ανοίξει στο Κέντρο, ενώ το concept gourmet snacks, ποτήρι κρασί και σούπερ γλυκά είναι ιδανικό.

Δίπλα στη μπυραρία Cargo (γωνία Κολοκοτρώνη και Καρύτση) ετοιμάζεται ένα ακόμα μαγαζί. Έχουμε καταφέρει να δούμε το χώρο μέσα από τις χαραμάδες και πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο μαγαζί για τα δεδομένα της περιοχής, το οποίο από ότι φαίνεται πάει κι αυτό προς το bar restaurant.

Ακριβώς απέναντι έχει ανοίξει το τελείως νεουρκέζικο κομμωτήριο Elephant & Castle με καταπληκτική διακόσμηση.

Στο 14 της Καλαμιώτου, τα παιδιά από το γειτονικό Dude (μαζί με κάποιους άλλους) έχουν νοικιάσει ένα εξαιρετικά μικρό και μακρόστενο μαγαζί το οποίο θα έχει “ψαγμένο” street food (ανοίγει σε λίγες ημέρες).

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA