mollybolt

Η δεύτερη έκδοση του POLYAMOROUS PARTY θα φιλοξενηθεί στον υπέροχο χώρο του DEATH DISCO την Παρασκευή 16 του Δεκέμβρη στις 00.30. Sexier, Hotter, Bigger, Darker, Louder than Ever Before ! Η Molly//Bolt, διοργανώτρια του event, ξεκίνησε από το 2013 alternative mobile parties στην Αθήνα για όσους/ες νιώθουν queer at heart. Mε έμφαση στην ηλεκτρονική μουσική, oι θεματικές.των parties ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεσή της! Τα decks θα μοιραστεί με τον JOHNJOHN PAPADOPOULOS, γνωστό για τα DISCO ΝΤΙΡΛΑ party στο χώρο του KEY BAR και το project του Banana Boys, αλλά και ο HOMO SUPERIOR γνωστός στις cult βραδιές της λονδρέζικης εναλλακτικής gay σκηνής. 

Tι είναι τα POLYAMOROUS PARTY; Τα POLYAMOROUS  προέκυψαν από την ανάγκη μου να συνυπάρξουν η gay, lesbian σκηνή και όχι μόνο, σε ένα sexy, αισθησιακό και flirty party. Διοργανώνονται μία φορά το χρόνο από το 2014 και με συνοδεύουν πάντα υπέροχα αγόρια στα decks. 

Τι μουσική ακούμε στα POLYAMOROUS πάρτι; Προθέρμανση με eclectic pop, electro, και tech house μέχρι το ξημέρωμα. Στα πλαίσια της ηλεκτρονικής μουσικής όλα επιτρέπονται. Ποιος είναι ο σκοπός του πάρτι; To know us better. Να γνωριστούμε, να χορέψουμε, να φλερτάρουμε, να φιληθούμε.. 

Λείπει η σέξι διάθεση στους Αθηναίους party animalsΔε θα έλεγα ότι λείπει, αλλά μερικές φορές είναι κρυμμένη. 

Γιατί δεν πρέπει να χάσει κανείς το πάρτι; Γιατί θα είναι Sexier, Hotter, Bigger, Darker, Louder than Ever Before !

https://www.youtube.com/watch?v=uB8MMxCNucs&feature=youtu.be


polyamorous-molly-bolt