Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΙΝΕΜΑ

Η Ιδέα Πίσω από το Yesterday (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι φημισμένοι δημιουργοί της ταινίας, Ντάνι Μπόιλ (σκηνοθεσία) και Ρίτσαρντ Κέρτις (σενάριο), μιλάνε για το φιλμ-ερωτική επιστολή στους Beatles που προβάλλεται στους κινηματογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=kX4L_SL3V0U

Τι θα συνέβαινε αν οι Beatles δεν είχαν υπάρξει ποτέ; (Ένα όχι και τόσο ακραίο σενάριο για τους σημερινούς εφήβους, παρεμπιπτόντως.) Ο Ντάνι Μπόιλ, σκηνοθέτης του Trainspotting, του 28 Μέρες Μετά και του 127 Ώρες, δεν θα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα μας ερχόταν στο μυαλό για να αφηγηθεί αυτή την ιστορία, ειδικά με τη μορφή ρομαντικής κωμωδίας γραμμένη από το βρετανό μετρ του είδους, Ρίτσαρντ Κέρτις (Love Actually, 4 Γάμοι και Mια Κηδεία), αλλά εδώ ζούμε σε ένα κόσμο χωρίς τους Beatles, όλα μπορούν να συμβούν.
 
Ο ανερχόμενος κωμικός Χιμές Πατέλ υποδύεται έναν άσημο τραγουδοποιό που ξυπνάει μια μέρα και είναι ο μόνος που θυμάται τα τραγούδια των Fab Four -γεγονός που, μετά το αρχικό σοκ, χρησιμοποιεί για να κερδίσει δόξα, λεφτά και την καρδιά της αγαπημένης του (Λίλι Τζέιμς). Η ταινία μοιάζει κομμένη και ραμμένη για feelgood καλοκαιρινή επιτυχία, ωθούμενη, φυσικά, από το σπουδαιότερο μουσικό ρεπερτόριο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
 
Στο παραπάνω βίντεο, ο Μπόιλ και ο Κέρτις (που παραδόξως συνεργάζονται για πρώτη φορά), συζητούν για τον αλληλοθαυμασμό τους, το κάστινγκ του Εντ Σίραν (που ελπίζουμε να έχει λίγο καλύτερη απήχηση από την εμφάνισή του στο Game of Thrones) και την ταινία ερωτική επιστολή στους Beatles.
 
 
Η ταινία Yesterday κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου στις ελληνικές αίθουσες από την Tulip Entertainment.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.