Μπορεί να ζουν σε έναν κόσμο που έχει μόνο χειμώνες και καλοκαίρια, μπορεί να καβαλάνε δράκους, μπορεί να είναι μπάσταρδοι, μπορεί να πρέπει να σώσουν το ανθρώπινο γένος από την ολική εξαφάνιση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι άνθρωποι όπως όλοι μας και δεν αναζητάνε και αυτοί λίγη αγάπη.

Η μόνη λύση για τους αγαπημένους ή και μισητούς μας χαρακτήρες του Game of Thrones, είναι να φτιάξουν έναν λογαριασμό στο Tinder και να ψάξουν την αγάπη με παραδοσιακά μέσω ίντερνετ.

Κάπως έτσι θα έμοιαζαν τα προφίλ τους και μάλλον δεν θα δυσκολεύονταν να βρουν ταίρι. Που να τρέχεις σε μπαρ και καφετέριες στο Γουέστερος για λίγο φλερτ; Κάθεσαι στον πύργο σου και απλά κάνεις δεξιά…

Νταινέρυς Ταργκάρυεν

Η Νταινέρυς είναι απασχολημένη προσπαθώντας να κατακτήσει μια ολόκληρη ήπειρο, αλλά όλοι έχουμε χρόνο για λίγο οφθαλμόλουτρο και ίσως ένα ραντεβουδάκι στα γρήγορα.

Τύριον Λάννιστερ

Ο Τύριον έχει πολλά στο κεφάλι του αυτή τη στιγμή. Κυρίως το πως να ρίξει από τον θρόνο την αγαπημένη του αδερφή, αλλά αν είχε μια κοπέλα στο πλάι του να του κρατάει το χέρι δεν θα ήταν άσχημα.

Τζον Σνόου

Ο Τζον αγαπάει βαθιά και αληθινά. Ψάχνει μια κοπέλα να του βγάλει άγρια ένστικτα και να κοιτάνε μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Σέρσεϊ Λάννιστερ

Η Σέρσεϊ μπορεί να μην είναι ακριβώς σίνγκλ, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια. Ίσως ένας νέος έρωτας της πάρει τα μυαλά και σταματήσει τους μαζικούς φόνους.

Πέτυρ «Λίτλιφίνγκερ» Μπέιλις

Ο Λίτλφινγκερ ίσως δυσκολευτεί να βρει ταίρι (κυρίως λόγο του γεγονότος ότι είναι γλοιώδης και σιχαμένος) αλλά αν βρει κάτι μας λέει ότι θα την καταφέρει την άτυχη. Έχει τον τρόπο και τις δολοπλοκίες του.

Πηγή: Mashable