Categories: ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανακοινώθηκε το line up της ημέρας των The Last Shadow Puppets στο Rockwave

Ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του rockwavefestival.gr η εμφάνιση των The Last Shadow Puppets την Κυριακή 5 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Terra Vibe. Το line up της ημέρας είναι: The Last Shadow Puppets, Dropkick Murphys, Τhe Callas, Whereswilder.

Τα πολυάσχολα μέλη των Last Shadow Puppets κυκλοφορούν νέο δίσκο, μπαίνοντας σε κάθε λίστα με τα πολυαναμενόμενα albums του 2016. “Everything you’ve come to expect” o τίτλος του δίσκου και “ Bad Habits” το πρώτο single το οποίο υποδέχθηκαν με θεαματικό τρόπο κοινό και charts σε ολόκληρο τον κόσμο, την ώρα που οι μουσικόφιλοι αδημονούν για τη full length κυκλοφορία.

Στην επίσημη σελίδα των The Last Shadow Puppets στο facebook έχει αναρτηθεί αφίσα που επιβεβαιώνει την εμφάνισή τους στο Rockwave ενώ στη λεζάντα αναφέρεται ότι η προπώληση ξεκινάει αυτή την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί από το http://www.ticketpro.gr/home/

Οι Dropkick Murphys είναι το Celtic punk θα πουν κάποιοι και το celtic punk είναι οι Dropkick Murphys. Σχηματίστηκαν το 1996 στη Μασαχουσέτη και 2 χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό πλέον δίσκο “Do or Die”.H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio album τους “Gang’s All Here”. Πιο κοντά στο hardcore και το street punk λοξοκοιτώντας από τη μία στους Clash και τους RAMONES και από την άλλη στους Pogues και τους Dubliners o δίσκος αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς. Οι Dropkick Murphys δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την εργατική τάξη, την στήριξη τους σε αυτή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν πλάι σε κοινωνικές ομάδες όταν εκείνες διεκδικούσαν στοιχειώδη δικαιώματα.

Οι The Callas είναι οι Άρης Ιωνάς, Λάκης Ιωνάς, Χρυσάνθη Τσουκαλά και Μαριλένα Πετρίδου.νΈχουν συνεργαστεί επί σκηνής με Thurston Moore, Lee Ranaldo, The Brian Jonestown Massacre, Ty Segall, Grinderman και φέτος επιστρέφουν The Callas επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Half Kiss Half Pain” σε παραγωγή του Jim Sclavunos, για δεύτερη φορά μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους στο προηγούμενο album  τους, “Am I Vertical?”.

Οι Whereswilder, τo συγκρότημα με το παραφρασμένο εκ του παιχνιδιού Where Is Waldo όνομα, δεν συγκαταλέγεται αδίκως στα πιο ενδιαφέροντα της γενιάς του. Με έναν ήχο τομή ανάμεσα στο stoner rock και την 60s ψυχεδέλεια και αγαπημένα συγκροτήματα κατά δήλωση του γκρουπ τους The Beatles, Cream, White Denim, Tame Impala οι Whereswilder γυρίζουν κάθε σκηνή της χώρας και επικοινωνούν τη μουσική τους και τον ήχο τους!

Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 36€ Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39€ Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€ Ταμείο: 45€

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA