ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι γίνεται στα παρασκήνια των ταινιών πορνό

Οι φωτογραφίες της Sophie Ebrard αποτυπώνουν γλαφυρά αυτά που δε θα δείτε ποτέ σε μια ταινία, αλλά είναι η πραγματικότητα των πρωταγωνιστών της.

Σιδερώνουν γυμνοί, τρώνε γυμνοί, γελάνε ενώ παίρνουν οδηγίες από τον σκηνοθέτη. Η ζωή των πορνοστάρ στα διαλείμματα των γυρισμάτων αποτυπώνεται γλαφυρά μέσα από τις εικόνες τις Γαλλίδας φωτογράφου Sophie Ebrard που επί τέσσερα χρόνια ακολούθησε τον Gazzman, σκηνοθέτη ταινιών πορνό. Το αποτέλεσμα δεν επικεντρώνει στην σεξουαλικότητα αλλά σε ό,τι απλό μπορεί να συμβεί ενώ γυρίζεται μια ταινία και κυρίως στα διαλείμματα. Ο χωρίς ψεγάδια κόσμος της βιομηχανίας καταρρέει για να κάνει την εμφάνισή του ένας άλλος, πιο ανθρώπινος με στιγμές αστείες ή μελαγχολικές.

1140162

 Η Ebrand επιδιώκει να φυλακίσει μέσω του φακού της τα αυθόρμητα γέλια μια πρωταγωνίστριας, την κυτταρίτιδα μιας άλλης, την στιγμή που διαβάζουν το σενάριο όσοι καλούνται μετά να το κάνουν πράξη, τη γύμνια που φαντάζει τόσο φυσική όσο και στα αποδυτήρια μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. 

1140166

Οι ηθοποιοί του πορνό συχνά αντιμετωπίζονται επικριτικά κι αυτό είναι τουλάχιστον υποκριτικό από μια κοινωνία που παρακολουθεί μανιωδώς τις ταινίες τους, όπως δείχνουν όλα τα εμπορικά στοιχεία και η άνθηση των site πορνό παγκοσμίως. Το project της Sophie Ebrard, που στο παρελθόν έχει δουλέψει για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό της Rolex και της Adidas, πήρε τον εύγλωττο τίτλο “It’s Just Love”.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.