Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

The Callas, «Είμαι Ένα Ξενοδοχείο»: Ακούστε πρώτα στην Popaganda το καινούριο άλμπουμ τους

Για πρώτη φορά κυκλοφορούν έναν πλήρως ελληνόφωνο δίσκο, «ένα μελαγχολικό μείγμα post punk με πολλά ανατολίτικα στοιχεία στους ήχους και τις συνθέσεις».

Είναι μάλλον το όγδοο άλμπουμ τους, εξαρτάται πόσες DIY κυκλοφορίες από την αρχή της πορείας τους συμπεριλαμβάνει κανείς στο μέτρημα.

Είναι σίγουρα το πέμπτο τους στην Inner Ear,  στης οποίας το ρόστερ ανήκουν από το 2013.

Είναι ξεκάθαρα ο πρώτος πλήρως ελληνόφωνος δίσκος τους (το πείραμα με την ελληνική γλώσσα είχε ξεκινήσει από τη συνεργασία με τον Lee Ranaldo πριν δύο χρόνια στο Trouble & Desire).

Πριν σας καλέσουμε να πατήσετε play στο νεό άλμπουμ των Callas για να τον ακούσετε πρώτα στην Popaganda (και σε αναμονή μιας ιδιαίτερης κουβέντας με τον Άρη και τον Λάκη Ιωνά που θα διαβάσετε τις επόμενες μέρες), μια σύντομη περιγραφή από το δελτίο τύπου της κυκλοφορίας:

«Οι The Callas μετά από μια πενταετή ενασχόληση με τον ελληνικό στίχο, παρουσιάζουν για πρώτη φορά έναν πλήρως ελληνόφωνο δίσκο.  
Το νέο τους άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε μια παλιά αποθήκη μέσα σε ένα αγρόκτημα με ελιές και πορτοκαλιές στην Πελοπόννησο. Παρόλα αυτά είναι ένα άλμπουμ που μυρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος Αθήνα. Είναι ένα μελαγχολικό μείγμα post punk με πολλά ανατολίτικα στοιχεία στους ήχους και τις συνθέσεις. 
Μοιάζει με ένα τραπέζι σε ένα Παγκρατιώτικο μπαλκόνι όπου κάθονται και πίνουν οι ESG με τον Τσιτσάνη, τον Γούναρη, τον Tracy Pew, την Παπαγκίκα και τις Bush Tetras, την Στέλλα Χασκίλ, τον Rowland S.Howard και τις Y Pants».

The Callas: Άρης και Λάκης Ιωνάς, Χρυσάνθη Τσουκαλά, Χρήστος Μπεκίρης

The Callas, Είμαι Ένα Ξενοδοχείο – κυκλοφορεί σε LP και digital album από την Inner Ear
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.