Categories: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Τέχνη του Dick Pic (NSFW)

Η Soraya Doolbaz είναι μια Καναδοϊρανή φωτογράφος που μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι εδώ, τίποτα το αξιοσημείωτο που να τραβάει την προσοχή.
Η Soraya Doolbaz είναι μια μια Καναδοϊρανή φωτογράφος που μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και που τραβάει φωτογραφίες από πέη, αφού πρώτα τα ντύσει με διάφορα κοστουμάκια. Χμ, κάπως καλύτερα, ε;

Μπαίνοντας στο site της αντικρίζεις τη φωτογραφική συλλογή της Dicture Gallery που είναι ακριβώς αυτό που λέει. Μια φωτογραφική γκαλερί που απεικονίζει πέη, πέη που φωτογραφίζει η ίδια αφού πρώτα τα ντύσει με χαριτωμένα ρουχαλάκια.

Να πέσει το βίντεο για περαιτέρω εξηγήσεις…

Η Soraya υποστηρίζει ότι αυτές δεν είναι οι συνηθισμένες φωτογραφίες πέους, όχι σαν αυτές που πολλά αγόρια βγάζουν για να στείλουν μέσω pm για να επιδείξουν τα προσόντα τους σε ένα κορίτσι ή σε ένα άλλο αγόρι (γιατί ναι, τα αγόρια πια το κάνουν αυτό). Η Soraya χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες της dick pictures with a twist. Τι το διαφορετικό συμβαίνει; Τα πέη είναι ντυμένα με κοστουμάκια και υποδύονται διάφορους ρόλους, ας πούμε Donald “The Dick” Trump ή Kim Dong-un ή Dicki Minaj.

«Οι άνδρες δεν πρέπει να ντρέπονται για το πέος τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του. Οι γυναίκες και οι gay άνδρες πρέπει να απολαμβάνουν και να χαίρονται τα πέη χωρίς ντροπή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέει πως αρχικά στόχος της είναι να κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν καθώς της φαίνεται αστεία η ιδέα να αντιμετωπίσει τη φωτογράφιση ενός πέους σαν φωτογράφιση μόδας. Θέλει να δημιουργήσει μια αίσθηση άνεσης γύρω από την σεξουαλικότητα «Οι άνδρες δεν πρέπει να ντρέπονται για το πέος τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του. Οι γυναίκες και οι gay άνδρες πρέπει να απολαμβάνουν και να χαίρονται τα πέη χωρίς ντροπή. Οι άνδρες είναι αυτοί που, συνήθως, προσδιορίζουν το περιεχόμενο και επειδή οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να δουν το πέος ενός άλλου άνδρα γι’ αυτό τα ‘φώτα της δημοσιότητας’ πέφτουν στα στήθη και στα οπίσθια. Στην αρχαιότητα τα ελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα έδειχναν πέος και όρχεις σαν να επρόκειτο για πραμάτεια, όλα ήταν φανερά. Μετά ήρθε η θρησκεία (ο καθολικισμός) και το γυμνό άγαλμα του Αδάμ απέκτησε φύλλο συκής. Καθώς η θρησκεία υποχωρεί επανέρχεται το θέμα μέσα από φωτογραφίες που αποσκοπούν καθαρά στην σεξουαλική πρόκληση ή σε μια πρόταση του τύπου ‘ε, τι κάνεις; Σκέφτομαι διάφορα για εσένα’. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να επαναφέρω το πέος στην τέχνη όχι μόνο σε μια προσπάθεια αποδοχής των γεννητικών μας οργάνων αλλά και για να ρίξω, με χιούμορ, φως σε ένα θέμα ταμπού».

Ξέρω, θέλετε εικόνες. Λάβετε εικόνες, λοιπόν…

Kim Dong-un
Napoleon Boner Parte
Fidel Cockstroke
Donald “The Dick” Trump
Bradley Cocker
Dicki Minaj
Dong Dapper
Dongye West a.k.a “Cockeezy”
DJ Klause Cüm Gün
Officer Hogster
Old Saint Dick
Here’s Willy
Bumbacock

Λίνα Ρόκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το 1998 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Λίνα Ρόκου