Ο Τζέιμι Λάννιστερ μπόρεσε επιτέλους, στο φινάλε της 7ης σεζόν, να σπάσει τα δεσμά του από την Σέρσεϊ. Ποιός είναι όμως ο δρόμος που θα ακολουθήσει τώρα ο χαρακτήρας του;

Υπάρχει μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια, στην ψυχοσύνθεση του που μπορεί να τον οδηγήσει στον δρόμο προς την εξιλέωση. Το ψευδώνυμο Βασιλοκτόνος.

Ο Τζέιμι είχε σκοτώσει τον παράφρονα βασιλιά Αίρυς, όταν εκείνος απείλησε να κάψει όλο το Κίνγκς Λάντινγκ. Παρόλο που όλοι τον περιφρονούν γιατί πάτησε τον όρκο που είχε δώσει να προστατεύει τον βασιλιά του, εκείνος έμαθε να ζει με αυτό όπως εξηγεί στην Μπριέν αφού του έκοψαν το χέρι στην τρίτη σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=PTxjGUh5oOM

Το ψευδώνυμο αυτό τον ακολουθεί όλη του τη ζωή. Παρόλα αυτά πολλοί φαν της σειράς πιστεύουν πως το ψευδώνυμο αυτό σημαίνει πως θα είναι εκείνος που θα σκοτώσει τον Βασιλιά των Νεκρών και θα γίνει έτσι ο μεγαλύτερος ήρωας στην ιστορία του Γουέστερος.

Ένας χρήστης του Reddit έγραψε, «Ελπίζω να είναι ο Τζέιμι αυτός που θα σκοτώσει τον Βασιλιά των Νεκρών. Μπορεί να πεθάνει κατά τη διάρκεια προσπαθώντας να σώσει τον Τζον ή την Νταινέρυς ή μπορεί και να ζήσει . Όπως και να χει φανταστείτε τον ή την σωρό του να γυρίζει στον Κίνγκς Λάντινγκ και όλοι να φωνάζουν Βασιλοκτόνος, αλλά αυτή τη φορά θα φωνάζουν από σεβασμό και όχι από περιφρόνηση. Αυτό θα ήταν απλά φοβερό».

Τζέιμι Λάννιστερ, ο Βασιλοκτόνος!

Πηγή: Time Magazine