Ο θόρυβος των Cramps, τα κότσια των Jesus & Mary Chain, οι μελωδίες αλα Slowdive, σε συσκευασία του ενός.

Ο θόρυβος των Cramps, τα κότσια των Jesus & Mary Chain, οι μελωδίες αλα Slowdive, σε συσκευασία του ενός.

Εχεις δει την ταινία από την οποία πήρε το όνομα της η μπάντα; Ναι, τη λατρεύω. Είναι η πιο παράξενη ταινία που έχω δει.

Σου αρέσουν οι σκοτεινές και βίαιες ταινίες; Όχι απαραίτητα βίαιες, αλλά σίγουρα μου αρέσουν οι σκοτεινές και περίεργες. Πιθανότατα η Ατίθαση Καρδιά είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει – είναι ένας ολόκληρος κόσμος.

Το Never Forever μου φάνηκε αρκετά διαφορετικό από τους προηγούμενους δίσκους. Μιας και έχουν περάσει 2 χρόνια από εκείνη την κυκλοφορία, πώς βλέπεις την κατεύθυνση του ήχου σας τώρα; Ακόμη προτιμώ μία μινιμαλιστική προσέγγιση στα πράγματα.

Έχεις καμια ιστορία να μας πεις για το “Tunnel Vision”, που είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο; Μπα όχι, απλώς μου ήρθε και το έγραψα. Αυτό μόνο. Επίσης είναι και από τα δικά μου αγαπημένα.

Μπορείς να μας εξηγήσεις την κεντρική ιδέα πίσω από τους Vebeth; Σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρότζεκτ; Είναι ένας τρόπος να ενωθούν μουσικοί με κοινή αισθητική. Σε δύο περίπου μήνες θα κυκλοφορήσει μια συλλογή με κομμάτια των Vebeth.

Έχεις επισκεφτεί την Αθήνα παλιότερα με τους Dead Skeletons. Τι αναμνήσεις έχεις από εκείνη τη φορά; Αυτό ήταν το πρώτο μας λάιβ εκεί και ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε.

Αν πας σε ένα ανεξάρτητο δισκάδικο στο Ρεϊκιαβικ, ποιοι είναι οι τρεις πρώτοι δίσκοι που θα δεις; Εξαρτάται από το δισκάδικο.

Jesus & Mary Chain ή The Cramps και γιατί; Κάποιες μέρες τους Cramps και κάποιες τους Jesus & Mary Chain. Γιατί έτσι.

Τι ακούς τώρα που απαντάς στις ερωτήσεις; Neu φυσικά.

Τι νέο να περιμένουμε από τη μπάντα; Να περιμένετε ένα καινούριο δίσκο αυτό το χειμώνα.

 Τη συναυλία θα ανοίξουν οι My Drunken Haze.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

AN Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Πόρτες: 21:00

Είσοδος:15 ευρώ