Οι Sonny Crockett & the Mighty Robot (aka Μανόλης Χρυσάνθου & Ρουμπίνη Νάτση) γνωρίστηκαν το 2005 στο Λονδίνο. Τους ένωσε η αγάπη τους για τις αρμονίες και τις Sci-fi ταινίες παλαιότερων δεκαετιών. 

Μαζί και χώρια, μάζεψαν γνώσεις, βινύλια και απλήρωτους λογαριασμούς. Eνώ ο Sonny επιβιβάζεται στην πυραμίδα των Daft Punk στο Hyde Park, η Mighty Robot δίνει υλική υπόσταση στα μουσικά μοτίβα που τριγυρνούν στα αυτιά της με τη βοήθεια των δισκάδικων του Λονδίνου. Κάπου τότε αποφάσισαν να μεταφέρουν την καθημερινότητά τους στο γαλαξία των Newcleus, κάτω από τους φοίνικες του Miami Vice. Το 2010 άρχισαν να εκπέμπουν στο ιντερνετικό ραδιόφωνο με πυξίδα τον Giorgio Moroder και το Grandmaster Flash, και τα τελευταία 3 χρόνια είναι μέλη της οικογένειας του Cannibal Radio. Το καλοκαίρι του 2016 διακτινίστηκαν στη νυχτερινή Αθήνα δημιουργώντας τα Revenge of the Synth parties που εξελίχθηκαν σε Synths ‘n’ Breaks from Outer Space, με ήχους Εlectro, Space Disco & Synthwave. 

Αυτό το φθινόπωρο ετοιμάζουν κάτι καινούργιο για τους λάτρεις αυτής της μουσικής. Μέχρι τότε θα τους βρείτε να ταξιδεύουν διαπλανητικά μέσα στη Neon ντισκομπάλα τους.

Tracklist: 

1. Daniel Deluxe – Combat Ready
2. Topo & Roby – Under The Ice
3. Infinity and Grandmixer D. St. – Cuts It Up
4. Quixotic – Palms
5. Newcleus – Automan
6. Dogg Master – Let Your Body Move
7. Stacey Q – Shy Girl
8. Lazerhawk – Disco Planet
9. Garth Knight – Silent Strike
10. Marcello Giordani – O Superman
11. EPG – Party Rock
12. Electra – Are You Automatic
13. Timo Maas – Shifter
14. Air – Don’t Be Light
15. Diana Ross – Lovin’ Livin’ And Givin’