ττγηγηξ

POPTAPE AUDIORAMA by Popagandagr on Mixcloud

Audiorama  DJ's, Lee Burton, Bodj / Ôï æåõãÜñé DJ Audiorama, Lee Burton, Bodj

Μην ψάχνετε για tracklist στο poptape αυτής της εβδομάδας, το οποίο επιμελούνται δύο λαμπρά παιδιά της νέας χορευτικής σκηνής της Αθήνας. Ο BODJ  (Γιώργος Ζαχαρίου, γνώστος και ως «Μπόμπος») και ο Lee Burton  (Λευτέρης Καλαμπάκας, κάποτε Liberto) μιξάρουν 59 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα μινιμαλιστικού tech house, χαμένου ανάμεσα σε ακυκλοφόρητα tracks, white labels, δικές τους παραγωγές και killers που δε θέλουν να αποκαλύψουν στους ανταγωνιστές DJs (εντάξει, εμείς το λέμε αυτό).

Όμως περισσότερη σημασία έχει η περιγραφή του Audiorama, του project που τρέχουν από τον προηγούμενο Μάρτιο και φιλοδοξούν να φτάσουν από τα σκοτάδια της Αβραμιώτου στα πέρατα του κόσμου.

«Το Audiorama είναι μια ιδέα που εξελίσσεται συνεχώς, έτσι μετά το πρώτο επιτυχημένο event του περασμένου Μαρτίου, επανερχόμαστε στον φιλόξενο χώρο του gig space του Six D.O.G.S. για ένα ολονύχτιο B2B set.

Κοινός παρονομαστής είναι η αγάπη μας για το βινύλιο και την undergound House/Techno αισθητική. Σκοπός μας μεσα στο 2014 να επεκτείνουμε τις δράσεις μας, μεγαλώνοντας την ιδέα του Audiorama».

 

Audiorama  DJ's, Lee Burton, Bodj / Ôï æåõãÜñé DJ Audiorama, Lee Burton, Bodj

Το Audiorama εκπέμπει το Σάββατο 8/2 στο 6 d.o.g.s. με ώρα έναρξης 23:55 και είσοδο ελεύθερη