Το Σάββατο 24 Μαρτίου, το Revolt! διοργανώνει το πρώτο από τα δύο εορταστικά πάρτι για τα πέντε χρόνια ύπαρξής του, προσκαλώντας από τη βάση του στην Ιαπωνία, τον αμερικανό Dj Sprinkles aka Terre Thaemlitz, ένα από τα διαμάντια της παγκόσμιας house σκηνής και ιδιοκτήτη της Comatonse Recordings, πλασιωμένο από τους residents του πρότζεκτ, K.atou και Mr. Roussos, μαζί με τον selector Mint ++, στο μεταμορφωμένο ειδικά για τη βραδιά με visuals και installation art, Temple Athens.

Με αφορμή το εορταστικό πάρτι του Σαββάτου, η ομάδα Revolt! μας έστειλε ένα δίωρο Poptape της resident K.atou, ηχογραφημένο από το Revolt! του Ιανουαρίου με την Maayan Nidam στο six d.o.g.s.

Η K.atou, κατά κόσμον Κατερίνα Μόρτζου, χάρη στο djing που ξεκίνησε στα δεκαοκτώ της, είναι στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής house και techno σκηνής. Το ζεστό, υπνωτικό της στυλ έχει βρει ανταπόκριση στα dancefloors ανά τον κόσμο. Ανάμεσα στα πολλά highlights είναι τα set της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival και οι τακτικές εμφανίσεις στο Club der Visionaere. Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Einmaleins, LickMyDeck, Resopal, SonoVivo κ.α. Σπούδασε στην Κέρκυρα, όπου η μουσική της δράση της περιελάμβανε μια ραδιοφωνική εκπομπή και μια σειρά από επιτυχημένα parties. Έπειτα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω υποτροφίας, ενώ οι εμφανίσεις της συνεχίζονταν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε γνωστά φεστιβάλ. Το 2006 η πρώτη της δουλειά βρίσκει στέγη στο Βερολέζικο label Einmaleins. 

Revolt! Five Years | Part One: Dj Sprinkles μαζί με K.atou, Mr.Roussos και Mint ++ στο Temple, Σάββατο 24 Μαρτίου, 00.00, προπώληση εδώ