ΜΟΥΣΙΚΗ

Plisskën Festival + Boiler Room 2019: Τρεις μέρες χορού σε 30 φωτογραφίες

Όσα ζήσαμε στην Τεχνόπολη στις δύο ημέρες του Plisskën αλλά και το πρώτο Boiler Room στην Ελλάδα που προηγήθηκε.

Το φετινό Plisskën πέρα από τις δύο βασικές του μέρες στην Τεχνόπολη και acts σε 3 διαφορετικά stages είχε και κάτι ακόμη: το πρώτο Boiler Room στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, μια μέρα πριν (25/6) το «βασικό» Plisskën (26-27/6) στο αίθριο της Τεχνόπολης ζήσαμε το Boiler Room x Plisskën Festival, δηλαδή την πρώτη εμφάνιση στην Αθήνα του κινητού αυτού πάρτυ που ξεκίνησε από το Λονδίνο και έχει φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη που υπάρχουν πιστοί clubbers.

Στο αθηναϊκή του εκδοχή το Boiler Room φιλοξένησε πίσω από τα decks του τους MarcelDune b2b με Noll Weezy, αλλά και Ana Helder, Jane Fitz, Khidja και Nicola Cruz που είδαμε και στο βασικό line up του Plisskën. Που ήταν και φέτος πλούσιο: από τον Νονό της Disco και headliner του φεστιβάλ, Giorgio Moroder μέχρι την μουσική των νομάδων και τους Tinariwen, στην radio friendly γλύκα των Peter, Bjorn & John και από εκεί σε electroclash δονήσεις από τους Boy Harsher αλλά και μαθήματα χορού από την Black Madonna, το Plisskën έκανε και φέτος αυτό που κάνει πάντα. Σήκωσε ισόποσα την σημαία του εναλλακτικού αλλά και του χορευτικού.

Παραπάνω 30 φωτογραφίες γεμάτες ιδρώτα, χορό και φυσικά πολλή μουσική…

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.