Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΚΟΜΙΚ

Τα Phat Comicz αποδεικνύουν ότι το χοντροκομμένο χιούμορ μπορεί να είναι και εύστοχο

Και ο δημιουργός τους, Βαγγέλης Χατζηδάκης, σχεδιάζει 5 ιστορίες Phat Comicz αποκλειστικά για την Popaganda.
Ο Βαγγέλης Χατζηδάκης και οι ήρωες του Phat Comicz

Ο Βαγγέλης Χατζηδάκης και οι ήρωες του Phat Comicz

Είναι κάποιοι μήνες τώρα που εντόπισα τη σελίδα των Phat Comicz στο facebook. Κάποιος φίλος είχε κάνει like σε ένα από τα σκίτσα, το διάβασα, γέλασα, μπήκα να διαβάσω περισσότερα. Kόλλησα.

Το σκίτσο του Βαγγέλη Χατζηδάκη, έτσι ονομάζεται ο δημιουργός τους, είναι ξεκάθαρα επηρεασμένο από το πασίγνωστο Cyanide and Happiness. «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το στυλ που κάνει τον αναγνώστη να δίνει περισσότερο βάση στους διαλόγους και τα αστεία και όχι τόσο στο σχέδιο. Ήταν ιδανικό για αυτό που ήθελα να κάνω, κι έτσι το υιοθέτησα, φέρνοντας σιγά-σιγά όλο και περισσότερο στα δικά μου μέτρα και γούστα». Ο Βαγγέλης διάβαζε πολλά κόμικς από μικρός και στα 33 του μετά από μια σειρά άτυχων συγκυριών στα επαγγελματικά του, στράφηκε ξανά σε αυτά αναζητώντας μια διέξοδο. Μένει μόνιμα στην Κρήτη, δεν αισθάνεται τόσο γελοιογράφος αλλά «κωμικός» και χαίρεται με την ανταπόκριση του κόσμου στα Phat Comicz. Πώς προέκυψε όμως ο τίτλος; «Το Phat απλώς είναι μια λέξη που χρησιμοποιούσα πάντα και μου έχει μείνει από την ραπ κουλτούρα των 90ς. Δεδομένου ότι τα κόμιξ μου είναι χοντράδες τόσο σε σχέδιο όσο και σε χιούμορ, ήρθε κι έδεσε».

Στις υπόλοιπες ερωτήσεις της Popaganda ο Βαγγέλης απάντησε με Phat Comicz που σχεδίασε αποκλειστικά για εμάς.

Πώς διασκεδάζουν οι πρωταγωνιστές των Phat Comicz;

4

Πώς νιώθεις όταν ποστάρεις στο facebook;

2

Χοντροκομμένο χιούμορ Vs Πολιτική Ορθότητα. Ποιος κερδίζει τη μάχη;

3

Πότε είσαι περήφανος για τη χώρα σου;

5

Πώς φαντάζεσαι τους αναγνώστες της Popaganda;

6
Αυτό τον καιρό τα Phat Comicz φιλοξενούνται καθε Δευτερα και Τριτη στο socomic.gr και μια φορά την εβδομάδα στο ένθετο “Φερέφωνο” του sportit.gr καθώς και στο και στο μουσικο περιοδικο Bliss Magazine ενώ στη σελίδα τους στο facebook μπορεί κανείς να βρει όχι μόνο τα κόμικς αλλά και σχετικά νέα καθώς και μια δραστήρια παρέα που αγαπά την ένατη τέχνη.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.