ΒΙΒΛΙΟ

Το Βιβλιοπωλείο Πατάκη εδώ και 21 χρόνια αποτελεί τόπο συνάντησης για όλους τους βιβλιοφάγους

Σε μια από την πιο κεντρικές οδούς της πόλης, θα βρείτε πάνω από 140.000 τίτλους βιβλίων και όχι μόνο, για όλα τα γούστα.

Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το βιβλίο. Τους βλέπεις να διαβάζουν στα καθίσματα του μετρό, στις στάσεις των λεωφορείων, στις ξαπλώστρες στα νησιά. Στο ελληνικό κοινό αρέσει ακόμα να γυρνάει σελίδες και να μυρίζει το χαρτί κάθε φορά που ξεφυλλίζει ένα νέο βιβλίο. Εδώ και 21 χρόνια το μέρος που έχει γίνει συνώνυμο όλων των βιβλιόφιλων της πρωτεύουσας είναι το Βιβλιοπωλείο Πατάκη στο κέντρο της πόλης. 

Ένας ευρύχωρος και ευχάριστος χώρος 1.000 περίπου τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας, με βιβλία όλων των Ελλήνων εκδοτών, premium χαρτικά και παιχνίδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Άνθρωποι με μεγάλη πείρα και αγάπη για το βιβλίο σάς υποδέχονται για να σας εξυπηρετήσουν, να σας προτείνουν νέες εκδόσεις, αλλά και να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση παλαιότερων δυσεύρετων βιβλίων.

Όλοι οι Έλληνες εκδότες και οι μεγαλύτεροι ξένοι εκδοτικοί οίκοι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

  • Περισσότερα από 140.000 βιβλία.
  • 3.000 εκδοτικοί οίκοι, ώστε να επιλέξουν οι αναγνώστες από νέες κυκλοφορίες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις. 
    Προτάσεις βιβλίων, μπεστ σέλερ και μίνι συλλογές.
  • Όλα τα σχολικά βοηθήματα και όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία. 
  • Πλήρες χαρτοπωλείο και εξαιρετικά πρωτότυπες προτάσεις δώρων. 
  • Οι καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς όλα τα νέα βιβλία προσφέρονται με έκπτωση 10%, ενώ θα βρείτε παλαιότερους τίτλους και προσφορές με έκπτωση ως 80%.
  • Book Friday: κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα σάς περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο μας με νέες προσφορές σε βιβλία όλων των εκδοτών.

Είτε σας αρέσουν τα αστυνομικά και τα βιβλία μυστηρίου, είτε αναζητάτε κάτι πιο εξειδικευμένο για την εργασία σας, αν μένετε στην Αθήνα, δεν έχετε παρά να κατηφορίσετε μέχρι την οδό Ακαδημίας και και θα το βρείτε. Αν λοιπόν, είστε κι εσείς από αυτούς που μόλις τελειώσουν ένα βιβλίο θέλουν να τους περιμένει ήδη στο κομοδίνο τους το επόμενο, το Βιβλιοπωλείο Πατάκη, έχει σίγουρα αυτό που ψάχνετε. 

Βιβλιοπωλείο Πατάκης: Ακαδημίας 65, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0381 1740
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.