Μετρήστε μέρες. Μείνανε μόνο 52 για την 16η Ιουλίου που θα δούμε επιτέλους την πολυαναμενόμενη 7η σεζόν του Game Of Thrones. Η σειρά που έγινε ψύχωση για εκατομμύρια θεατές επιστρέφει και θα μπορούμε να την δούμε και φέτος ταυτόχρονα με την Αμερική μόνο μέσα από τη Nova.

 H Daenarys, ο John Snow και ο Tyrion θα μας καθηλώσουν για άλλη μια χρονιά στις οθόνες μας. Η δράση αναμένεται να είναι πιο καταιγιστική από ποτέ με το παζλ του Game of Thrones να ολοκληρώνεται σιγά-σιγά. Οι χαρακτήρες που 6 χρόνια μας έχουν κάνει να φτιάξουμε ιστορίες και να προσπαθούμε να μαντεύσουμε τα επόμενα βήματά τους, βρίσκουν τον δρόμο τους και έρχονται πιο κοντά στον στόχο τους.

Ο John Snow κάθεται στο θρόνο του Βορρά και με τη βοήθεια της μικρής αλλά θαυματουργής Lady Mormont έχει συσπειρώσει γύρω του όλους τους οίκους. H Κhaleesi ξεκίνησε, επιτέλους, το ταξίδι της για το Westeros για να διεκδικήσει όλα αυτά που θεωρεί ότι δικαιωματικά της ανήκουν. Τα πράγματα όμως, δεν θα είναι τόσο εύκολα για την μάνα των δράκων. Η Sersei κάθεται στον σιδερένιο θρόνο και είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει, όποιο κι αν είναι το κόστος, όποιος και ας της αντισταθεί. Όλα αυτά θα φέρει στις οθόνες μας για άλλη μια χρονιά η Nova. Και όχι μόνο.

Επειδή οι ιστορίες είναι πολλές και περίπλοκες και τα ονόματα πολλά και δύσκολα, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να τα συγκρατήσεις χωρίς να χαθείς. Για πρώτη φορά φέτος το ελληνικό κοινό έχει τη δυνατότητα να λύσει όλα αυτά τα θέματα. Η Nova με το GoT BoxSet , παρέχει και τους 6 προηγούμενους κύκλους στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand χωρία καμία επιπλέον χρέωση.

Κάθε φορά λοιπόν, που ένα όνομα ακούγεται οικείο αλλά δεν μπορείτε να το συνδέσετε με πρόσωπα και καταστάσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε ένα από το τα προηγούμενα επεισόδια στο GoT BoxSet, των  Nova GO και Nova On Demand και θα λυθούν, έτσι, όλες οι απορίες σας ή θα δημιουργηθούν νέες. Αυτή είναι η γοητεία του Game Of Thrones.

Με έξι σεζόν σε ένα μέρος, βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να αρκεστείς σε ένα μόνο επεισόδιο. Μάλλον σε μαραθώνιο θα εξελιχθεί. Ακόμα και αυτοί που έχουν αντισταθεί στην φρενίτιδα του GoT ή δεν είχαν τον χρόνο να αφοσιωθούν στο μεγαλύτερο έπος που έχει δει ποτέ η παγκόσμια τηλεόραση, μπορούν τώρα απλά να μπουν στο GoT BoxSet των Nova GO και Nova On Demand και να αφιερώσουν μόνο ένα Σαββατοκύριακο (και κάτι) από η ζωή τους. Θα καταλάβουν γιατί παραμιλάει ο πλανήτης.

Φέτος ο χειμώνας θα έρθει 16 Ιουλίου.

Οι καιρικές συνθήκες και οι υψηλές θερμοκρασίες  δυσκόλεψαν τα πράγματα, καθώς δεν μπορούσαν να γυριστούν οι σκηνές του Βορρά. Τα χιόνια ήρθαν ευτυχώς και έτσι θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε την έβδομη σεζόν και μάλιστα παράλληλα με την Αμερική από τη Nova. Το επεισόδιο θα παίζεται κανονικά και το βραδύ της ίδιας μέρας με υπότιτλους, για όσους δυσκολεύονται ακόμα με τις δεκάδες προφορές των πρωταγωνιστών.

Προλαβαίνουμε λοιπόν, να φρεσκάρουμε τις Game Of Thrones γνώσεις μας, βλέποντας τις προηγούμενες σεζόν.

Τώρα εμείς οι φανατικοί θα μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι, ίσως, μας είχε διαφύγει και οι συζητήσεις στην παρέα θα ξαναπάρουν φωτιά.

Θα κάτσει επιτέλους, η δρακομάνα, στον θρόνο που τόσο πολύ ονειρεύεται έξι χρονιά ή θα αποδειχθεί σκληρός αντίπαλος η Sersei, τώρα που έχει δείξει τί είναι ικανή να κάνει και δεν έχει και τίποτα να χάσει; H Arya θα γυρίσει στο Winterfell να ενωθεί με τα αδέρφια της, τώρα που οι ανταρολύκοι των Stark κυβερνούν και πάλι τον Βορρά;

Και το σημαντικότερο ερώτημα όλων. Είναι καλά στην ψυχολογία του ο George R.R Martin ή θα ξεσπάσει στους αγαπημένους μας χαακτήρες και όποιον πάρει ο χάρος; Με τον κύριο αυτό ποτέ δεν ξέρεις.

Ο νέος κύκλος του Game Of Thrones θα προβάλλεται από 16/07 αποκλειστικά από τα κανάλια της Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ οι συνδρομητές της έχουν ήδη την δυνατότητα να δουν και τις έξι προηγούμενες σεζόν με το GoT BoxSet στο NovaGO και NovaOnDemand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.