Categories: ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούσαμε τα νέα τραγούδια του Ορέστη Ντάντου στο six d.o.g.s

Ο Ορέστης Ντάντος του “Ανοιχτά” με το οποίο κέρδισε και τον διαγωνισμό του Jumping Fish, του “Κόκκινος Στρατός” και του “Θα πάω όταν γουστάρω” που γνωρίζουμε οι περισσότεροι, επέστρεψε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου με ένα δυνατό live στο six d.o.g.s.

Με την ιδιαίτερή του χροιά, που τον καθιστά γνώριμο και οικείο σε όσους τον ακολουθούν χρόνια, αλλά και σε όσους τον πρωτογνωρίζουν, μας τραγούδησε γνωστά του κομμάτια, αλλά και τραγούδια από τον νέο του δίσκο “Προσάναμμα” που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.

Το κοινό ήταν θερμό και έδειξε από νωρίς πως τα νέα τραγούδια θα είναι η μουσική υπόκρουση των αναμνήσεων του καλοκαιριού που έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται! Κοντά στις ξένες ποπ και ροκ έως και ελληνικές παραδοσιακές και σύγχρονες αναφορές που διακρίνουν την μουσική του, ο Ορέστης μας παρουσίασε έναν ήχο εξελιγμένο και ώριμο.

Περιγράφοντας μια διαδρομή συναισθηματικής και προσωπικής εξέλιξης έδωσε λόγια σε όσα όλοι σκεφτόμαστε κάθε μέρα και κέρδισε το κοινό με άγνωστα (ακόμη) αλλά και γνωστά του τραγούδια. Αποκορύφωση της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του κοινού στην encore εκτέλεση του πρώτου νέου τραγουδιού από το επικείμενο άλμπουμ “Μικρό κομμάτι αγάπη”.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή