Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρίνα Σάττι, πόσο κουλ είναι η αραβική μουσική;

Λίγο πριν κυκλοφορήσει την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μίλησε στη Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι για το «Πάλι», τις chórεs και όλα όσα έκανε στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την κυκλοφορία της «Μάντισσας».

Η Μαρίνα Σάττι μοιάζει να έχει το άγγιγμα του Μίδα στην μουσική. Αυτό το είχαμε καταλάβει όταν κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια η «Μάντισσα», το τραγούδι που έκανε τους πάντες να θέλουν να μάθουν ποιο είναι αυτό το κορίτσι που καταφέρνει και συνδυάζει τόσο ανεπιτήδευτα την ποπ μουσική με τους πιο παραδοσιακούς ήχους. Το 2021 η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια, κυκλοφόρησε το «Πάλι», το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να σιγοτραγουδιέται από όλους. Είναι αυτό το άγγιγμα του Μίδα που λέγαμε πιο πάνω, παρόλο που η ίδια φαίνεται να μην ασχολείται με τα views, αφού το μόνο που την νοιάζει είναι να κάνει αυτό που αγαπάει. 

Λίγο πριν κυκλοφορήσει την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά, η Μαρίνα Σάττι ήρθε στα γραφεία της Popaganda και μίλησε για όλα. Τα ατέλειωτα ταξίδια στον νότο του Σουδάν, την αγάπη της για το πολυφωνικό τραγούδι και την world μουσική, την εμφάνιση στο KEXP, τις chórεs, το CD που θα βγει σε λίγο καιρό, αλλά και το γιατί έκανε τέσσερα χρόνια να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι.

Στο bonus της συζήτησης, το πρώτο demo του «Πάλι» που μας έβαλε να ακούσουμε στο κινητό της.

***Ολόκληρη η συνέντευξη στο από πάνω βίντεο

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.