Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

Δείτε το teaser για την παρθενική κυκλοφορία των Lip Forensics (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ντεμπούτο 10'' του αθηναϊκού ηλεκτρονικού ντουέτου κυκλοφορεί ψηφιακά στις 18/5 (και σε βινύλιο στο τέλος του μήνα). Πάρτε μια μικρή γεύση...

Πρώτη φορά σας μιλήσαμε για αυτούς σε προηγούμενο «τεύχος» του Sonica Trip. Πριν ένα χρόνο και κάτι, η σύσταση του ντουέτου των Lip Forensics ήταν διαφορετική, σήμερα το συναποτελούν ο Zade (που την ημέρα κάνει τον δικηγόρο και τον ξέρουμε ως βασικό μέλος των Zebra Tracks και περιστασιακό των Berlin Brides, Le Page, Delightful, Wanna Be James?, S.W.I.M.) κι ο Ekelon (που μέρα και νύχτα κάνει τον παραγωγό πάνω στην κονσόλα της «σπηλιάς» του στα Εξάρχεια, ενώ έχει υπάρξει μέλος των Palyria και των Egg Hell).

Τελευταία φορά γράψαμε για ένα από τα πρόσφατα live με τα οποία έχουν βγει στον δρόμο και παρουσιάζουν το υλικό τους στο αθηναϊκό (και όχι μόνο) κοινό. Υλικό που είναι πια έτοιμο να κυκλοφορήσει. 

Ekelon και Zade

Η παρθενική κυκλοφορία των Lip Forensics ερχεται απο την amour records σε ψηφιακή μορφή στις 18/5 και σε 10” λευκο βινυλιο στις 31/5, ημερα εμφάνισής τους στο Release Athens. Η κυκλοφορία αποτελείται από δυο κομμάτια: τα “fo(u)r” και “lucid” (με την αιθέρια ερμηνεία της Ειρήνης Σκυλακάκη) σε παραγωγή του Σεραφείμ Τσοτσωνη, μαζί με τα remixes τους από τον Τσοτσωνη και τον Melorman.

Για να ζεσταθείτε, δείτε το teaser video που τους ετοίμασε ο Δημήτρης Κουλελής. Και μείνετε συνδεδεμένοι στην Popaganda για μια σπέσιαλ παρουσίαση του δίσκου τις επόμενες ημέρες…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.