Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρσι  στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, το Lolita Reversed του Χρήστου Καρασαββίδη, επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή χωρίς περικοπές. Πρωταγωνιστούν η Τζωρτζίνα Λιώση στον ομώνυμο ρόλο και ο Κώστας Καζανάς στο ρόλο του καθηγητή. Για να πληροφορηθούμε περισσότερα (sic) η Τζωρτζίνα απάντησε με μια πρόταση παρανομώντας στον όρο της συνέντευξης να γίνει αυτό με μια λέξη. Της χαλάς όμως, χατήρι; 

Τι σκέφτεσαι πριν βγεις στη σκηνή;  Το φως της ζωής σκέφτομαι και κάτι άλλα σκόρπια. «Λολίτα μου», λέω ασυναίσθητα.

Τώρα αυτό που θα σε κυνηγάει ο τίτλος της Λολίτας μέχρι να ωριμάσεις, πώς σου φαίνεται; Προς το παρόν με κυνηγάει ακόμα το «Η Ντιλέκ απ’το Ταμάμ».

Μπορείς να περιγράψεις την ηρωίδα Λολίτα, χρησιμοποιώντας μια άλλη έκφραση; Θασταδινόλα.

Μιας, και συζητείται πολύ, θεωρείς ότι υπάρχει ζήτημα σεξουαλικής παρενόχλησης στο βιβλίο του Ναμπόκοφ; Κατά συγκυρία, ναι.

Εσύ πως θ’ αντιδρούσες αν στην έπεφτε ο Γουανστάιν;  

Πιστεύεις η Λολίτα είναι τελικά ο θύτης ή το θύμα στην υπόθεση; Αυτοί οι ρόλοι εναλλάσσονται συνέχεια στο έργο.

Αν είχε Facebook ο καθηγητής ποιο θα ήταν το status update του; Check in στο σχολείο της Λολίτας.

Θα προτιμούσες να παίζει στην εκδοχή του Κιούμπρικ ή σε αυτή με τον Τζέρεμι Αϊρονς; Σε αυτή του Adrian Lyne.

Ποια είναι η λέξη που σε δυσκολεύει να τη θυμηθείς από το ρόλο σου; Δυσκολεύομαι να προφέρω λέξεις που αφορούν στην γυναικεία ανατομία.

O Ναμπόκοφ ως γόνος αριστοκρατών, έφυγε από τη Ρωσία το 1917, ύστερα από την εξάπλωση της Οκτωβριανής και πήγε στη Νέα Υόρκη. Ενδιάμεσος σταθμός ήταν το λιμάνι του Πειραιά. Αν τον συναντούσες εκεί, τι θα του έλεγες; Σε 100 χρόνια από τώρα θα σε ξανασυναντήσω. Και θα είμαστε καλά στ’ ορκίζομαι. 

Θέατρο Επί Κολωνώ/ Κεντρική Σκηνή, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός – Αθήνα. Έως Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.