Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaWEEKLY MUSIC PLEASURE

Οι Jungle εκτοξεύουν τη δυναμική τους στο επικό Loving In Stereo

Οι Tom McFarland και Joshua Lloyd-Watson φορούν τα παπούτσια χορού, για να δημιουργήσουν μία γκρουβάτη pop/disco συλλογή που θα μας κάνει να στροβιλιστούμε με όλη μας τη ψυχή.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
WEEKLY MUSIC PLEASURE
H Λουίζα Σολομών-Πάντα φροντίζει για τη μουσική μας ενημέρωση.

https://www.youtube.com/watch?v=TcP8zQPQOEM

Το ομώνυμο ντεμπούτο τους “Jungle”, αναδείχθηκε χρυσό στο Ηνωμένο Βασίλειο, διεκδικώντας στη συνέχεια το Mercury Music Prize. Έκτοτε, το χορευτικό duo των Tom McFarland και  Joshua Lloyd-Watson αποφάσισε να μπολιάσει την pop με τους ήχους της disco, προσφέροντας μία νέα δυναμική στη σχέση τους, που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη έφηβοι. Στην τρίτη τους κυκλοφορία, Loving In Stereo, το ντεμπούτο τους διασταυρώνεται με το sophomore άλμπουμ τους For Ever, για να συνθέσουν έναν δίσκο με ανεβασμένο τέμπο και άφθονα θετικά χορευτικά vibes.

Απ’ όταν το ντουέτο μας γνωστοποίησε τα εθιστικά singles του αποτελούμενου από 13 tracks δίσκου, “Keep Moving” και “Talko About It” (το οποίο έγραψαν από κοινού με τον παραγωγό τους InFlo, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Little Simz και Michael Kiwanuka), μας προϊδέασε ενθουσιωδώς για τα «γκρουβάτα» κομμάτια του άλμπουμ που θα ακολουθούσαν. Οι στωικές μπασογραμμές και τα φρενήρη disco ξεσπάσματα, πλάθουν ένα δίσκο που σε παρακινεί να τον «ρουφήξεις» από την αρχή μέχρι το τέλος του.

Το “Goodbye My Love” σε συνεργασία με την ανερχόμενη τραγουδίστρια από την Ελβετία, Priya Ragu, είναι ένα ρετρό καταφύγιο, στο οποίο μπορούμε να αφήσουμε σταδιακά πίσω μας τη σχέση εκείνη που αποδείχθηκε πνιγηρή. Τα synths, αποκτούν την τιμητική τους ενισχύοντας τη διάθεσή μας για χορό, ακόμη και μέσα στη δυστοπία του τελευταίου ενάμιση χρόνου. Κάθε single του Loving In Stereo, συνοδεύεται από ένα καλαίσθητο, εξαιρετικής σκηνοθεσίας και χορογραφίας βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν εντυπωσιακοί επαγγελματίες χορευτές. Την σκηνοθεσία των video clips έχουν αναλάβει οι J Lloyd και Charlie Di Placido, ενώ τις χορογραφίες οι Nathaniel Williams και Cece Nama.

Jungle, ευχαριστούμε που υπάρχετε. “Keep Moving”. 


Highlights: Keep Moving, All Of The Time, Don’t Be Afraid, Truth, Talk About It

Metascore: 82/100
Release Date: 13 Αυγούστου 2021
Record Label: AWAL

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.