Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΙΝΕΜΑ

Πώς βρέθηκαν 17 κουνέλια στο αληθινό παλάτι όπου γυρίστηκε «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιώργος Λάνθιμος, οι πρωταγωνίστριες της ταινίας, και η επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής, Φιόνα Κρόμπι, μας ξεναγούν στα παρασκήνια της υποψήφιας για 10 Όσκαρ ταινίας. Bonus, ένα φωτόραμα με στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

https://youtu.be/qouBNRjD2zg

Εκτός από παθιασμένα rankings των ερμηνειών των τριών πρωταγωνιστριών, στοιχήματα για το πόσα Όσκαρ θα πάρει τελικά και απομνημόνευση των καλύτερων προσβολών για χρήση στην καθημερινή ζωή, Η Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου, ένα catfight στην αυλή της Βασίλισσας Άννας του 18ο αιώνα, έχει προκαλέσει κι απροσδόκητο real estate envy.

Γυρισμένη, στο μεγαλύτερο κομμάτι της, στο Hatfield House, ένα πραγματικό παλάτι χτισμένο το 1611 στο Χέρτφορντσαϊρ, η ταινία αποπνέει πολυτέλεια και πλούτο – κάτι που δεν θα φανταζόταν κανείς ρίχνοντας μια ματιά στον προϋπολογισμό της που ισοδυναμεί με έναν αντίστοιχο ανεξάρτητης ταινίας. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση για την Φιόνα Κρόμπι, επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής της ταινίας (με προηγούμενη θητεία στο Μάκβεθ του 2015 με τον Μάικλ Φασμπέντερ), που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δυνατότητες των γυρισμάτων σε έναν ιδανικό χώρο, αλλά χρειάστηκε και να επιστρατεύσει πολλή φαντασία κι εργατικότητα για να συμπληρώσει τα κενά του (πολλά από τα έπιπλα δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας, καθώς και οι άμαξες και το βασιλικό κρεβάτι.) Η αποστολή της έγινε ακόμα πιο περίπλοκη στις σκηνές με τον αγώνα δρόμου ανάμεσα σε πάπιες ή τα 17 κουνέλια που διατηρεί στην κρεβατοκάμαρά της η Βασίλισσα, στοιχεία που διαφοροποιούν σημαντικά την Ευνοούμενη από ένα συνηθισμένο βρετανικό δράμα εποχής.  

Στο παραπάνω αποκλειστικό βίντεο, η Κρόμπι, αλλά και ο Λάνθιμος, η Ρέιτσελ Βάις, η Έμμα Στόουν, η Ολίβια Κόλμαν και άλλοι συντελεστές της ταινίας, μιλούν για τα γυρίσματα στον εντυπωσιακό χώρο, ξεναγώντας μας στα παρασκήνια της υποψήφιας για 10 Όσκαρ ταινίας. 

Κι αυτές εδώ είναι μερικές εικόνες από τα γυρίσματα μαζί με χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας…

Η Ευνοούμενη παίζεται στις αίθουσες από τις 31 Ιανουαρίου σε διανομή της Οdeon.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.