Ο Μπραν τελικά είναι ο βασιλιάς, η Ντάνυ είναι νεκρή, ο Τζον εξορία, η Σάνσα βασίλισσα στο ανεξάρτητο κράτος του Βορρά και ο Τύριον ο τελευταίος από τους Λάνιστερ. Μέχρι να φτάσουμε όμως εδώ αρκετές ήταν οι θεωρίες που ακούστηκαν για το ποιο πρόσωπο θα καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο.

Ο Μπραν, ο Βασιλιάς δηλαδή, είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Night King και, με τη δυνατότητά του να μπαίνει μέσα σε άλλους οργανισμούς και να τους κατευθύνει, έκανε το ίδιο και με τον Βασιλιά των Νεκρών.

Ο Night King τελικά είναι ο καλός της υπόθεσης και θα κάνει ζόμπι όλη την ανθρωπότητα ώστε να τη γλιτώσει από τα δεινά της ματαιοδοξίας της. 

Ακόμα και αν δεν γινόταν το παραπάνω, υπήρχαν κάποιες φωνές που υποστήριζαν πως οι Νεκροί θα πάνε πρώτα από τη Σέρσεϊ, θα τους κάνουν όλους ζόμπι και μετά θα επέστρεφαν στο Βορρά για το τελευταίο μακελειό. 

Ο Τζον Σνόου θα γίνει βασιλιάς. Αυτό φαινόταν από την αρχή, κάπως παγιώθηκε μετά την ανάστασή του, δεν παιζόταν στο στοίχημα μετά την αποκάλυψη ότι είναι Ταργκάριαν. Κάπως όλες οι ελπίδες χάθηκαν στον τελευταίο κύκλο και διαπιστώθηκε το εξής συμπέρασμα: πώς όσο τρομερός μαχητής είναι ο Σνόου τόσο ανήμπορος είναι να πάρει αποφάσεις. Όσο και να το περιμέναμε, δε θα γινόταν ποτέ των ποτών βασιλιάς.

Η Ντάνι. Ε, κάπως λογικό. Πήγε με τους βάρβαρους, γέννησε δράκους, είναι κληρονόμος του θρόνου, συμπεριφερόταν σαν τον Τσε Γκεβάρα, μέχρι να νιώσει μόνη και να τη σφάξει ο ανιψιός της. Εμφανίστηκε και μια θεωρία ότι θα σκάσουν και άλλοι δράκοι που είναι παιδιά του Ντρόγκον και αυτά θα έδιναν με το φλογοβολάκι τους τη νίκη στη Ντάνι (και στον Τζον μαζί.) Όσους δράκους είδατε εσείς άλλους τόσους είδαμε και εμείς.

Η Σέρσεϊ με τον αδερφό της. Θα ήταν μια φοβερή κίνηση και θα βασιζόταν στην αντίληψη πως στο Σιδερένιο Θρόνο δεν θα κάτσει ο καλός αλλά αυτός που μπορεί να κυβερνήσει..

Η Σάνσα. Μάλιστα θα σκότωνε και τη Σέρσεϊ και θα εκπλήρωνε την επιθυμία της. Εδώ που τα λέμε όμως πάλι βασίλισσα είναι η Σάνσα του Βορρά οπότε ευχαριστημένη να ‘ναι.

Η Άρυα. Τραβηγμένο αλλά μετά το λεπίδι που κάρφωσε στον Night King όλα μπορούσες να τα περιμένεις. Το μεγάλο ερώτημα είναι ότι αφού δεν σκότωσε τη Σέρσεϊ γιατί τη βλέπαμε να κόβει βόλτες στο φλεγόμενο Κιγκς Λάντινγκ; Ακόμα, που πάει τώρα στα Δυτικά;

Ο Τύριον. Ως η νίκη της λογικής απέναντι στη δύναμη. Και που έζησε τυχερός είναι.

Ο Γκέντρι ο Μπαράθεον, ο τελευταίος της οικογενείας. Επίσης διάδοχος του θρόνου αλλά, επειδή είναι έξυπνο παιδί, προτίμησε να πάρει ένα τίτλο ευγενείας παρά να μπλέξει σε περιπέτειες.