Στο τρίτο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones είδαμε του Άσπιλους της Νταινέρυς να καταλαμβάνουν με ευκολία το Κάστλρι Ροκ, το κάστρο του οίκου των Λάννιστερ. Η Σέρσεϊ όμως, ήταν ένα βήμα μπροστά και είχε αδειάσει ήδη το κάστρο από άντρες και αποθέματα φαγητού, ενώ έστειλε τον Γιούρον να καταστρέψει ότι είχε απομείνει από τον στόλο της Καλίσι. Έτσι οι Άσπιλοι με αρχηγό τον Γκριζοσκώληκα, έχουν μείνει εγκλωβισμένοι, χωρίς φαγητό και χωρίς τρόπο να γυρίσουν πίσω.

Όπως αποκάλυψε και ο Τζέιμι, μπορεί οι Λάννιστερ να άφησαν τους Άσπιλους να πάρουν το πατρικό τους κάστρο με ευκολία, δεν σημαίνει όμως ότι θα τους αφήσουν και να το κρατήσουν. «Ο Γιούρον Γκρέυτζοϋ κατέστρεψε τον στόλο τους, εμείς αδειάσαμε τις αποθήκες. Θα αναγκαστούν τελικά να εγκαταλείψουν την θέση τους και να διασχίσουν όλο το Γουέστερος με τα πόδια».

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Ντάνυ στην αρχή της σεζόν και ακόμα και μετά τον θρίαμβό της στο 4ο επεισόδιο, δεν ξέρουμε αν έχουν ακριβώς αντιστραφεί οι ρόλοι. Ευτυχώς για εκείνη, ένα νέο πρόσωπο στον κύκλο της, ίσως μπορέσει να την βοηθήσει. Όπως επεσήμανε και ένας χρήστης του Reddit, ο σερ Ντάβος ίσως μπορέσει να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του ως πειρατής-λαθρέμπορος. Όταν είχε ξεσπάσει η επανάσταση του Ρόμπερτ, ο Στάννις Μπαράθιον είχε βρεθεί απομονωμένος και χωρίς φαγητό, με κίνδυνο να πεθάνει από την ασιτία στο Στορμς Εντ. Και ποιός βοήθησε να μην συμβεί αυτό; Ο Ντάβος που του πέρασε κρυφά φαγητό. Πού βρίσκεται ο Ντάβος τώρα; Στο Ντράγκονστοουν με την Νταινέρυς. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να βοηθήσει και τους Άσπιλους.

Ήρθε η ώρα να λάμψεις πάλι σερ Ντάβος.

Πηγή: Time Magazine