Τι κι αν έχουν περάσει 13 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, το Friends παραμένει η αγαπημένη σειρά για πολλούς, οι οποίοι ακόμα και σήμερα ανακαλύπτουν πράγματα και φτιάχνουν θεωρίες για τους αγαπημένους τους ήρωες.

Η τελευταία θεωρία που κυκλοφόρησε είχε να κάνει με τον χαρακτήρα της Τζένιφερ Άνιστον, την Ρέιτσελ. Όσοι έχουν παρακολουθήσει φανατικά τη σειρά θα θυμούνται ότι στην αφίσα για την προώθηση της τέταρτης σεζόν, τα αγαπημένα όλων Φιλαράκια φωτογραφήθηκαν να κοιμούνται. Όλοι;

Όχι, όπως βλέπετε παρακάτω, με μόνη εξαίρεση την Ρέιτσελ. Η οποία στο πόστερ βρίσκεται στη μέση κι έχει τα μάτια της διάπλατα ανοιχτά, κοιτώντας ευθεία στην κάμερα, ενώ οι συμπρωταγωνιστές της έχουν όλοι τα μάτια τους κλειστά.

Κάποιος φανατικός το θυμήθηκε και ανέπτυξε την θεωρία πως οι 10 κύκλοι της σειράς φαινόμενο, ήταν όλοι ένα όνειρο της Ρέιτσελ μια μέρα πριν τον γάμο της με τον Μπάρι. Η Ρέιτσελ από το άγχος της και την αβεβαιότητά της για τον αν ήθελε αυτόν τον γάμο, έπλασε μια ολόκληρη ζωή στον ύπνο της.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη τέτοια θεωρία που κυκλοφόρησε για την σειρά. Πριν περίπου δυο χρόνια, κυκλοφορούσε παντού στο ίντερνετ, μια ανάλογη για την Φοίβη. Ο χαρακτήρας της Λίσα Κούντροου, είναι γνωστό πως πριν γνωριστεί με τους άλλους πέντε της παρέας, είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και είχε περάσει μεγάλα διαστήματα στον δρόμο, όντας άστεγη. Κάποιος τηλεθεατής εντόπισε ξανά αυτήν την λεπτομέρεια και διατύπωσε την άποψη πως η άστεγη Φοίβη κοιμόταν έξω από το Central Perk, την καφετέρια που σύχναζε η παρέα και τους κοιτούσε από τη τζαμαρία. Κάποια στιγμή, λοιπόν και ενώ ήταν υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ναρκωτικών, φαντάστηκε πως ήταν και αυτή μέλος της παρέας και η ζωή της ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που είχε.

Τέλος, μια θεωρία που βγάζει λίγο περισσότερο νόημα, από το να ήταν 10 κύκλοι ένα όνειρο ή παραίσθηση από ναρκωτικά, είναι αυτή για τον γιο του Ρος. Στις πρώτες σεζόν ο Ρος γίνεται πατέρα ενός μικρού αγοριού, τον οποίο μεγαλώνει η λεσβία μητέρα του και η σύντροφός της, με τον ίδιο να παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του γιου του. Καθώς περνάνε τα χρόνια και ενώ βλέπαμε τον μικρό Μπεν σε πολλά επεισόδια, ξαφνικά σταματά να εμφανίζεται.