Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda#DocuSunday

#DocuSunday: Οι Kraftwerk αλώνουν το Λονδίνο

Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του BBC για το υπερθέαμα που πρόσφεραν στην Tate Modern, πριν δύο χρόνια, οι πιονέροι της ηλεκτρονικής μουσικής.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
#DocuSunday
Το ντοκιμαντέρ της εβδομάδας από την Popaganda. Γιατί, ό,τι κι αν σας έχουν πει, δεν υπάρχουν άχρηστες πληροφορίες.

http://youtu.be/eMIRx8tHEx0

Πριν από περίπου δυο χρόνια, οι προπάτορες της ηλεκτρονικής μουσικής Kraftwerk έστησαν μια περίτεχνη έκθεση στη λονδρέζικη Tate Modern  με τίτλο  Kraftwerk — The Catalogue 1 2 3 4 5 6 7 8Οι εμβληματικοί Γερμανοί έπαιξαν οκτώ από τα δώδεκα συνολικά άλμπουμ τους, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν όπως πάντα το εντυπωσιακό περιβάλλον που έστησαν για να τοποθετήσουν τη μουσική τους, γεμάτο με εντυπωσιακά 3d gimmicks. Άλλο ένα φουτουριστικό δείγμα της πρωτοτυπίας και των νέων ιδεών τους, έννοιες που συνοδεύουν τους Γερμανούς σε όλη τους την καλλιτεχνική πορεία.

pop_kraftwerk_2
pop_kraftwerk_3

Και τώρα, το BBC πρόβαλλε ένα ντοκυμαντέρ διάρκειας μιας ώρας αφιερωμένο σε αυτές τις βραδιές. Με ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις από τα 70ς και άλλα πολλά καλούδια, όπως ηχητικά ντοκουμέντα από την περιοδεία του συγκροτήματος το 1981 με τίτλο Computer World (σ.σ το ίδιο κόνσεπτ είχαν και στην έκθεση της Tate), ενώ μιλάνε γι’ αυτούς μεγάλες προσωπικότητες που επηρέασαν όπως ο θρύλος της techno, Derrick May, αλλά και ο ιδρυτής των εμβληματικών γερμανών kraut rockers Can, Holger Czukay

Καλή προβολή.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.