ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο νέο βίντεο κλιπ τους οι Post Lovers αναρωτιούνται “Is there any love left?”

Δείτε πρώτοι αποκλειστικά στην Popaganda το βίντεο για το κομμάτι "Love Left" του προσωπικού πρότζεκτ της Ελένης Καραγεώργου, λίγο πριν το σχήμα εμφανιστεί στο 8ball στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Vagina Lips (6/4).

https://www.youtube.com/watch?v=OcMwYR5HVjc&feature=youtu.be

Πήραν το πρώτο τους βάπτισμα το 2017 με το 7ιντσο “Melbourne/Going Anyway” της επετειακής σειράς “A Distant Victory Singles Club” της Inner Ear. Την πρώτη ολοκληρωμένη πρόταση των Post Lovers ακούσαμε περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα και το ομώνυμο ντεμπούτο του προσωπικού πρότζεκτ της Ελένης Καραγεώργου σε παραγωγή του Coti K που κυκλοφόρησε κι αυτό από το πατρινό label.

Οι Post Lovers δεν θέλουν να προτείνουν κάτι ρηξικέλευθο αλλά επιδίδονται στη γοητεία της απλότητας, με μικρά μελωδικά indie κομμάτια, bedroom pop αισθητική και στίχους που διακατέχονται από ευαισθησίες και προβληματισμούς. 

Το ένα λοιπόν από τα 13 αυτά κομμάτια του πρώτου δίσκου των Post Lovers, “Love Left” έχει πλέον και βίντεο κλιπ, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Αλίκη Στενού και η Δανάη Χριστοπούλου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ιωάννη Κωνσταντινίδη.

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε πρώτοι, αποκλειστικά στην Popaganda, ως προθέρμανση για την εμφάνιση των Post Lovers στο 8ball στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Vagina Lips το Σάββατο 6 Απριλίου… 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.