Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

Δείτε φωτογραφίες των Daft Punk πριν γίνουν ρομπότ!

20 χρόνια πριν οι 2 Παριζιάνοι ήταν ακόμα άνθρωποι κι έμοιαζαν κάπως έτσι.
daft_1

Οι Daft Punk θεωρούνται οι βασιλιάδες του είδους που εκπροσωπούν. Κάθε κυκλοφορία του παριζιάνικου ντουέτου των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter αποτελεί θέμα συζήτησης, ενώ οι ίδιοι με κάθε κυκλοφορία ανεβάζουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Σήμα κατατεθέν τους, φυσικά είναι τα περίφημα τα κράνη τους, τα οποία δεν αποχωρίζονται ούτε στις συνεντεύξεις, βασικό συστατικό της «απρόσωπης», «ρομποτικής» διάστασης που έχουν δώσει στις περσόνες τους. Κόνσεπτ που προέκυψε από το γεγονός ότι ποτέ δεν αισθάνονταν άνετα με το να δείχνουν τα πρόσωπά τους κι έτσι κατάφεραν να καλύψουν αυτή την «αδυναμία» με τον πιο εφευρετικό τρόπο.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Πίσω στο 1993 οι Daft Punk δεν ήταν παρά δύο άσημοι νεαροί γάλλοι DJs που έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα στην ηλεκτρονική σκηνή του Παρισιού. Η μόνη δυνατότητα λοιπόν που είχε κάποιος να δει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα κράνη ήταν ατέλειωτες ψαγμένες αναζητήσεις στις εικόνες του Google. 

Όλες αυτές οι φωτογραφίες όμως έχουν πλέον βρει στέγη στην ιστοσελίδα Daft Bootlegs όπου οι fans του ντουέτου πέρα από ένα σωρό συνεντεύξεις, setlists, βίντεο και φυσικά bootlegs μπορούν να βρουν το πληρέστερο αρχείο των ξεχασμένων φωτογραφιών τους από το 1995 έως και το 2002. 

Για δείτε, τελικά ισχύει το “Human After All“…

daft_1
daft_2
daft_3
daft_4
daft_5
daft_7
daft_6
daft_9
daft_10
POP TODAY
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΕΧΝΕΣ
LIFE
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.