Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

Το Ροκ Είναι Εδώ, Ενωμένο Δυνατό

Οι εντυπώσεις μας από το CU OnStage Rock Edition που έκανε ένα τρελό sold out το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Gagarin 205.

Είναι μερικές φορές που κυκλοφορείς σε πολυσύχναστα σοκάκια σα χαμένος και βλέπεις ότι δεν υπάρχει ούτε μια ψυχή για να συναντήσεις. Γυρνάς αριστερά, γυρνάς δεξιά και κανείς. Άδεια μπαρ, σαν σκηνικό φαρ ουέστ. Και τότε αναρωτιέσαι. Που έχουν πάει όλοι; Το Σάββατο 10 Μαρτίου, κολλημένος πάνω στην πόρτα του Gagarin 205 νομίζω ότι βρήκα την απάντηση στο CU Onstage Rock Edition. Όταν λείπουν όλοι από την πόλη, το πιθανότερο να είναι στην πιο κοντινή ροκ συναυλία. Ειδικά αν σε αυτή συμμετέχουν σαν headliners οι παλιές καραβάνες που ακούνε στ’ όνομα Nightstalker. 

Κόσμος πολύς μπροστά από το Gagarin 205

Εδώ είναι το σημείο που η ουρά έχει πάρει την στροφή.

Honeybadger

Όταν μιλούν οι κιθάρες.

 

Τη βραδιά του CU OnStage Rock Edition άνοιξαν οι Honeybadger The Band, που εμφανίστηκαν στη σκηνή, μπροστά στο κατάμεστο κυριολεκτικά Gagarin στις 21:30. Οι Honeybadger είναι τέσσερα αγόρια από την Αθήνα που βρέθηκαν για πρώτη φορά το Νοέμβρη του 2014. 

Όλα στο κόκκινο.

Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage αποτελούν τις βασικές τους επιρροές και αυτό φαίνεται πολλές φορές πάνω στη σκηνή αφού πολλές φορές αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τον ήχο νομίζεις ότι ακούς τους Pearl Jam. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Honeybadger βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν μπροστά σε τόσο πολύ κοινό συμμετέχοντας και κερδίζοντας τον διαγωνισμό του CU OnStage. 

Mε μία αρκετά punk, εξαγριωμένη διάθεση επί σκηνής εμφανίστηκαν οι Breath After Coma , ξεσηκώνoντας τον κόσμο από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.  Το headbagging πρέπει να πήρε φωτιά όπως μου μετέδωσαν οι ανταποκριτές που ήταν στην πρώτη γραμμή του «πολέμου». Η μπάντα διαθέτει εξαιρετικά φωνητικά, εκρηκτική ενέργεια και πολύ πιθανό να ενσαρκώνουν το μέλλον του rock ‘n’ roll στην πιο φρέσκια εκδοχή του. 

Breath After Coma

Όταν μιλάει ο ντράμερ.

Nightstalker

Ο ακούραστος Αργύρης.

Η βραδιά του CU OnStage Rock Edition, ολοκληρώθηκε με τους θρυλικούς και ακούραστους Nightstalker που βρέθηκαν στη σκηνή στις 23:30 και ξεσήκωσαν για μιάμιση ώρα τους φανατικούς οπαδούς και θαυμαστές τους, παίζοντας κομμάτια απ’ όλη την θαυμαστή πορεία τους.

Τα mosh και circle pits σχηματίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Με τον Αργύρη σε ανεβασμένη διάθεση, να επικοινωνεί διαρκώς με τον κόσμο. Φυσικά παίξανε πολλά τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά εκεί που έγινε ο κακός χαμός ήταν στο Children Of The Sun

Δεν τους προλαβαίνει ο φωτογράφος.

Stage Diving

To πάθος περίσσευε.

Το CU OnStage ανανεώνει το ραντεβού του για τη Hip-Hop Edition στις 5 Μαΐου στο Pireus 117 Academy με τον Iratus. Μπείτε τώρα να διαλέξετε το Support Act και ετοιμάστε τις ρίμες σας. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.