Categories: TV SHOWS

Η τηλεοπτική πυξίδα δείχνει ξανά προς την Atlanta!

Χαρμόσυνα νέα για τους φαν του Atlanta! Ίσως η καλύτερη σειρά του 2016, έχοντας κερδίσει 2 βραβεία Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες, συν πολυάριθμες άλλες διακρίσεις, θα επιστρέψει στο FX την 1η Μαρτίου με τίτλο “Atlanta RobbinSeason”. Η σειρά του Donald Glover (Community) επιστρέφει μετά από 16 μήνες, καθώς ήταν πολυάσχολος το τελευταίο διάστημα, με συμμετοχές στα SpiderMan: Homecoming και Solo: A Star Wars Story, στην animation σειρά Deadpool, αλλα και με τη μουσική του καριέρα ως Childish Gambino να εκτοξεύτεται.

«Δεν είναι η δεύτερη σεζόν· είναι η RobbinSeason», δήλωσε ο Stephen Glover, παραγωγός/σεναριογράφος της σειράς και αδερφός του Donald. «Στην Ατλάντα, είναι η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα που αυξάνεται η εγκληματικότητα, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με δώρα και γίνονται πολλές ληστείες με θύματα όσους κουβαλάνε ακριβά πράγματα. Αρκετός κόσμος προσπαθεί να βγάλει χρήματα προς το τέλος του χρόνου», συνέχισε τοποθετώντας το πλαίσιο των νέων επεισοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά, φυσικά, θα συνεχίσει να ακολουθεί τις προσπάθειες του Earn (Donald Glover) και του Paper Boi (Brian Tyree Henry) να βγάλουν άκρη από τη ζωή τους και τη ραπ σκηνή της Ατλάντα. «Είναι σημαντικό να καταλάβει κάποιος πως είναι η ζωή στην Ατλάντα. Είναι μια μοναδική εμπειρία στον αμερικανικό νότο. Είναι ένα σούπερ ρατσιστικό μέρος και ταυτόχρονα ένα από τα πιο “μαύρα” μέρη του κόσμου. Μπορείς να βρεις όλα τα πράγματα για τα οποία ραπάρουν οι μουσικοί. Είναι πραγματικά εδώ, στα μέρη μας».

Ο Paper Boi είναι πια μισο-διάσημος. Πως θα το διαχειριστεί αυτό; «Αυτό είναι κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στο crew της σειράς. Η φήμη στην Ατλάντα δεν είναι αυτόματη αναβάθμιση της ζωής. Πρέπει να διαχειριστείς έναν κόσμο που κάποτε σου ήταν γνωστός και τώρα έχει αλλάξει επειδή σε έχει μάθει το κοινό. Πρέπει να αποφύγεις τους κινδύνους».

Η νέα σεζόν θα έχει πιο γραμμική αφήγηση και είχε ως έμπνευση το “Tiny Toons”. Ναι, τα μωρά Looney Tunes και ειδικά την ταινία How I Spent My Vacation. «Ήταν μια ιστορία, αλλά την είχαν αφηγηθεί σε πολλά κομμάτια που έδεσαν στο τέλος», είπε ο Glover. O σκηνοθέτης Hiro Murai δήλωσε ότι «προσεγγίσαμε τη νέα σεζόν θέλοντας να κάνουμε κάτι πιο συνεκτικό, αλλά ακόμα έχουμε κάποιες εκπλήξεις, κάποια πράγματα με τα οποία κάνουμε τους εαυτούς μας να αισθάνονται άβολα».

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξαναδούμε την πρώτη σεζόν του Atlanta και να περιμένουμε την επιστροφή του Donald Glover στη μικρή οθόνη με το Atlanta RobbinSeason την 1η Μαρτίου 2018.
Γιώργος Καραλιάς

Share
Published by
Γιώργος Καραλιάς