Βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη εβδομάδα της έβδομης σεζόν του Game of Thrones και όσο όλοι ασχολούνται με την βασίλισσα Σέρσεϊ και την νέα της κόντρα με την Δρακομάνα, ο Τζον Σνόου φαίνεται να είναι ο μόνος που δεν ξεχνάει ποιός είναι ο πραγματικός κίνδυνος. Οι White Walkers.

Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν είδαμε τον Hound να μιλάει με τον Thoros of Myr και να βλέπει ένα όραμα μέσα στις φλόγες. Στο όραμα του ο Hound είδε μια στρατιά από νεκρούς να βρίσκονται κοντά σε ένα κάστρο, που είναι λογικά αυτό στο οποίο ο Σνόου έχει στείλει τον Τόρμουντ (ελπίζω να μην τον αποχαιρετήσουμε νωρίς)  και τους άγριους  και να περνάνε από κει στην νότια πλευρά του Westeros. Το κάστρο αυτό βρίσκεται εκεί που το τείχος συναντά την θάλασσα και όπως μάθαμε στο 8ο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν στα παγωμένα ζόμπι δεν αρέσει το νερό, άρα πως θα περάσουν από ένα κάστρο που βρίσκεται παραθαλάσσια;

Στην σύνοψη του 2ου επεισοδίου στην επίσημη ιστοσελίδα του σήριαλ, ο Hound λέει και μια φράση που τελικά κόπηκε. «Εκεί όπου το τείχος συναντά την θάλασσα. Υπάρχει ένα κάστρο εκεί. Τα κύματα έχουν παγώσει».

Όπως βέβαια ήταν αναμενόμενο αυτή η φράση δεν ξέφυγε από τους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια. Κρατήστε στον νου σας ότι ο χειμώνας έχει έρθει και δείτε προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες από τους τίτλους αρχής, οι οποίοι για ακόμα μια φορά μαρτυρούν πολλά, και θα καταλάβετε.