Ο ήλιος γίνεται όλο και πιο δυνατός και η ανάγκη να προστατευτούμε από την ακτινοβολία του όλο και πιο έντονη. Πώς όμως θα διατηρήσουμε φρέσκια και ενυδατωμένη μούρη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού; Μια παγκόσμια φυσική καινοτομία ήρθε για να ταράξει τα «νερά» της επιδερμίδας μας. Μπορούμε να διατηρήσουμε τη νεανικότητά μας και κάτω από τον ήλιο. 

Μετά από 6 χρόνια έρευνας, η APIVITA ενώνει το θαυμαστό κόσμο της μέλισσας με τη θάλασσα της Μεσογείου σε ένα μοναδικό σύμπλοκο, το 3D PRO-ALGAE, για να μας προσφέρει την απαραίτητη προστασία κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Χρειάστηκαν 20 ερευνητές, 100 γονίδια που σχετίζονται με τις λειτουργίες του δέρματος, συνεργασία με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και δύο παγκόσμια συνέδρια και διεθνείς δημοσιεύσεις.

Γιατί είναι τόσο δραστική αυτή η σειρά; Γιατί συνδυάζει τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης – που η APIVITA ανέδειξε το 2011 – με ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το Nannochloropsis Gaditana. Το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE αποτελεί παγκόσμια φυσική καινοτομία. Αυτό που μας προσφέρει είναι τρισδιάστατη προστασία και διατήρηση της δομής της επιδερμίδας μας κάτω από τον ήλιο, ενισχύοντας την πυκνότητα και την ελαστικότητά της.

https://www.youtube.com/watch?v=dVHuMvA_pFE

Αυτή η καινοτομία της ΑPIVITA ενσωματώθηκε στη νέα σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. 

Η πρώτη φυσική σειρά ολιστικής αντηλιακής προστασίας, με εξειδικευμένη δράση κατά των ρυτίδων, των πανάδων και της λιπαρότητας είναι γεγονός. Η σειρά έχει πολύ υψηλά ποσοστά φυσικότητας στα προϊόντα, στα οποία δεν περιέχονται σιλικόνες, όπως άλλωστε ορίζουν και οι «πράσινες» αξίες της APIVITΑ.

Η σειρά APIVITA SUNCARE σέβεται την επιδερμίδα και το περιβάλλον με τρόπο ξεχωριστό, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο και προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος!